Monday, March 14, 2011

Κυκλοφορία από το μπαούλο των Beach Boys

Η μπάντα από την Καλιφόρνια που στις δεκαετίες του '60,'70,80 έκανε τους οπαδούς της να παραληρούν, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη σε αυτούς που την πίστεψαν.


Η Capitol Records (δισκογραφική εταιρία) των Beach Boys ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το χαμένο album 'Smile' στα τέλη του χρόνου. Αρχικά ο δίσκος είχε προγραμματιστεί να είναι μια συνέχεια του προηγούμενου δίσκου του 1966 "Pet Sounds" αλλά το υλικό εγκαταλείφθηκε λόγω της εύθραυστης ψυχικής υγείας του ηγέτη, κατά πολλούς της μπάντας, Brian Wilson.


Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί ακόμα ενώ το τελικό tracklist παραμένει άγνωστο επίσης. Έχει γίνει γνωστό πως το περιεχόμενο του album θα έχει set των 2 cd καθώς και μια πολυτελής κασετίνα με set των τεσσάρων cd, 2LP υπό την μορφή βινυλίου, σκληρόδετο βιβλίο 60 σελίδων στο οποίο περιγράφεται ολόκληρη η ιστορία του συγκροτήματος.





Το tracklist του δίσκου αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης για χρόνια από τους οπαδούς των Beach Boys αλλά κανένα δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα μιας και ποτέ δεν έγινε γνωστό κάτι σχετικό, αφού ο δίσκος ποτέ δεν τελείωσε.

No comments: