Monday, March 14, 2011

Νέο άλμπουμ για τους Death Cub For Cutie τον Mάϊο

Την νέα τους δουλειά, θα κυκλοφορήσουν στις 30 Μαίου οι Death Cub For Cutie. Η έβδομη σε σειρά, θα ονομάζεται ''Codes And Keys'' και διαδέχεται το ''Narrow Stairs'' του 2008. 

Αναλυτικά οι τίτλοι των κομματιών του νέου αυτού άλμπουμ, θα είναι οι εξής :

'Home Is A Fire'
'Codes And Keys'
'Some Boys'
'Doors Unlocked And Open'
'You Are A Tourist'
'Unobstructed Views'
'Monday Morning'
'Portable Television'
'Underneath The Sycamore'
'St Peter’s Cathedral'
'Stay Young, Go Dancing'

No comments: