Monday, March 14, 2011

Η σύζυγος του King Diamond ενημερώνει για την υγεία του άνδρα της

Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για τριπλό μπαϊπάς τον Νοέμβριο που μας πέρασε και ανησύχησε τους οπαδούς του. Η σύζυγός του καλλιτέχνη θέλοντας να ενημερώσει για την εξέλιξη της υγεία του "Βασιλιά" εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:






"Γεια σε όλους,

Κάποιοι από σας ζητάτε ενημέρωση για την υγεία του Βασιλιά, έτσι σκέφτηκα να γράψω πως πάει.

Ο Βασιλιάς τελείωσε το πρόγραμμα της καρδιακής αποκατάστασης την περασμένη Παρασκευή αποφοιτώντας με άριστα. Ένα ευχαριστώ στους υπέροχους ανθρώπους του Rehab Center (Κέντρο αποκατάστασης) , η αγωγή που του έγινε με πρόγραμμα εξάσκησης τον βοήθησε να ανακτήσει την μυική του μάζα, και να μπει σε έναν δρόμο του χτισίματος μιας καλής φυσικής κατάστασης. Θα ξεκινήσουμε τώρα με απλές ασκήσεις για να επανέλθει η αντοχή του σε καλά επίπεδα. Οι εξετάσεις από τον καρδιοχειρουργό και τον καρδιολόγο του αποκάλυψαν ότι η υγεία του βελτιώνεται σταθερά, και περιμένουν να νιώσει καλά όσο ποτέ, 15 χρόνια νεότερος.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για το τι κατάφερε σε αυτούς τους λίγους 3 μήνες, σταμάτησε το κάπνισμα εξ ολοκλήρου, άλλαξε την διατροφή του και γυμνάζεται μεταξύ άλλων. Δεν μπορώ να πω τίποτα σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στην δουλειά και όλα τα σχετικά του King Diamond, αλλά ανυπομονεί να τελειώσει το DVD και είναι σίγουρο πως δεν θα σταματήσει την μουσική.

Ελπίζω αυτή η πληροφόρηση να βοήθησε, μπορώ εντίμως να πω πως η πρόοδός του δεν ήταν τίποτα παρακάτω από εκπληκτική. Είναι ο δυνατότερος άνθρωπος που γνωρίζω.

Θα ήθελε επίσης να σας μεταφέρω την τεράστια ευγνωμοσύνη του προς όλους εσάς, για την μεγάλη υποστήριξη σας. Σημαίνει πολλά για αυτόν.

Απολαύστε παρακάτω μια φωτογραφία της 'αποφοίτησης' από το κέντρο καρδιακής αποκατάστασης.

Cheers and Stay Heavy,
Livia"

No comments: