Wednesday, February 16, 2011

Οι Septic Flesh αποκαλύπτουν το track list του νέου δίσκου


Οι Έλληνες αποκαλύπτουν τα καινούρια κομμάτια που θα βρίσκονται στον νέο τους δίσκο με την ονομασία ''The Great Mass''. Οι Septic Flesh κάνουν μια μεγάλη συνεργασία με την φιλαρμονική της Πράγας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά μιας και έχουν συνεργαστεί και στο προηγούμενο δίσκο, “Communion”. Για την συνεργασία με την φιλαρμονική της Πράγας ο Χρήστος Αντωνίου λέει συγκεκριμένα:

«Με το ''Communion'' κάνανε μια εξαιρετική δουλειά και η ερμηνεία τους στο νέο άλμπουμ είναι καταπληκτική. Τους ξέρω, με ξέρουν πολύ καλά και μπορώ να πω, αν και είναι πολύ νωρίς, πως θα παίξουν επίσης και για επόμενη μας δουλειά στο μέλλον».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης μιλάει και για το ανθρώπινο υλικό αυτής της ομάδας από την Πράγα:

«Η πλειοψηφία από αυτούς έχουν ξαναδουλέψει μαζί μας για το ''Communion''. Αλλά χρησιμοποιήσαμε περισσότερο ανθρώπους για τα κομμάτια των πνευστών χάλκινων οργάνων: Είχαμε οχτώ κόρνα, τέσσερις τρομπέτες, τέσσερα τρομπόνια και δύο τούμπες. Ο ήχος είναι ογκώδης. Βέβαια προσθέσαμε μερικούς άλλους μουσικούς όπως ένα αγόρι σοπράνο και έναν παίχτη harpsichord (είδος παλιού πιάνου) για χρωματισμό. Το αγόρι σοπράνο ειδικά, προσέθεσε μια πραγματικά σκοτεινή ατμόσφαιρα στο άλμπουμ. Οι μουσικοί της ορχήστρας δεν έχουν ακούσει το αποτέλεσμα ακόμη μιας και είμαστε στην διαδικασία της επεξεργασίας αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει. Είναι κάπου στους 130 ανθρώπους αλλά πιστεύω ότι στην πλειοψηφία τους δεν ενδιαφέρονται για τους SepticFlesh.Όπως καταλαβαίνεις ηχογραφούν κάθε μέρα, αλλά είδα μερικούς οπαδούς της metal στην ομάδα των κρουστών και σίγουρα θα αγοράσουν τον δίσκο. Κάποιοι από αυτούς δεν έχουν καταλάβει πως αυτό γίνεται για metal δίσκο μιας και ακούνε μόνο το κλικ για το ρυθμό στις ηχογραφήσεις και δεν ακούνε τα metal μέρη. Κάνουν μια τέλεια δουλειά και τους θεωρούμε το πέμπτο μέλος μας. Δεν περιμένω να καταλαβαίνουν την μουσική μας, αλλά στο τέλος της ημέρας η ερμηνεία τους είναι αυτό που μετράει».
Περισσότερα σχετικά με την ηχογράφηση μπορείτε να διαβάσετε στην σελιδα της δισκογραφικής τους στο facebook

The Great Mass track list


1. The Vampire from Nazareth
2. A Great Mass of Death
3. Pyramid God
4. Five-Pointed Star
5. Oceans of Grey
6. The Undead Keep Dreaming
7. Rising
8. Apocalypse
9. Mad Architect
10. Therianthropy


Σχετικές αναρτήσεις για SepticFlesh:

No comments: