Wednesday, February 16, 2011

Οι πληροφορίες για το νέο άλμπουμ και βιβλίο του Moby

Τις πληροφορίες που αφορούν το νέο του άλμπουμ και το βιβλίο φωτογραφιών ανακοίνωσε ο Moby. Αυτό θα τιτλοφορείται ως ''Destroyed'', θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαίου και θα αποτελείται από 15 κομμάτια. Οι μορφές με τις οποίες αυτό θα γίνει διαθέσιμο θα είναι σε CD, βινύλιο αλλά και σε ψηφιακά format (mp3,wav) και θα συνοδεύουν το ομότιτλο βιβλίο. 

Με αφορμή αυτή την 9η κατα σειρά studio δουλειά, ο Moby διέθεσε εντελώς δωρεάν ένα EP με τίτλο ''Be The One'' ,αποτελούμενο από 3 κομμάτια του ''Destroyed''. Αυτά συνοδεύονται και από 3 video clip σκηνοθετημένα από τον ίδιο τον μουσικό. Για να το προμηθευτείτε, δεν έχετε παρά να επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.moby.com 

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον ίδιο τον Moby και η μίξη  από τον Ken Thomas (M83,Sigur Ros) στο Abbey Road του Λονδίνου.

Οι τίτλοι των κομματιών του Destroyed θα είναι οι εξής:

the broken places
be the one
sevastopol
the low hum
rockets
the day
the right thing
after
victoria lucas
blue moon
lie down in darkness
stella maris
the violent bear it away
lacrimae
when you are old


Το φωτογραφικό αυτό βιβλίο, θα αποτελείται από 128 σελίδες και θα περιέχει 55 φωτογραφίες παρμένες από τον ίδιο τον Moby, σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Επίσης θα γίνει επίσημη παρουσίαση αυτής της δουλειάς, σε επιλεγμένες πόλεις. 

Το καλοκαίρι ο γνωστός καλλιτέχνης θα επισκευτεί και τη χώρα μας για να δώσει 2 συναυλίες. 22 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στα πλαίσια του Ejekt Festival, ενώ στις 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη , στο Θέατρο Γης. 

No comments: