Wednesday, February 09, 2011

Οι SEPTICFLESH αποκαλύπτουν κομμάτι του καινούριου εξωφύλλου

Ένα κομμάτι του καινούριου εξωφύλλου αποκάλυψαν οι έλληνες SepticFlesh. Η δουλειά πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου με την ονομασία "The Great Mass". Η καλλιτεχνική δουλειά όπως και όλες οι προηγούμενες έγινε από το μέλος της μπάντας και digital artist-Seth Anton Siro. Ο ίδιος λέει σχετικά:

"Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι απο την αισθητική δουλειά που θα ντύσει το καλλιτεχνικό πείραμα των SEPTICFLESH, 'The Great Mass'. Είναι ένα μικρό μέρος μιας κρυφής μηχανής κατασκευασμένη απο μάρμαρο και σάρκα, φαντασία και πραγματικότητα, τάξη και χάος. Η μεγάλη μηχανή αποτελείται από βλάσφημο ένωση παράξενων προσώπων, δημιουργίες του Man, ο δημιουργός των θεών και των δαιμόνων. Το αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί σύντομα, όταν όλες οι εκδόσεις του άλμπουμ θα παρουσιαστούν και θα ενωθούν μαζί... Ας αρχίσει το Αυτο- κανιβαλιστικό συμπόσιο".

Όπως ενημερώνει η δισκογραφική τους εταιρία Season of Mist η νέα δουλειά θα κυκλοφορήσει με τα εξής format:

  • CD+Blu-ray Digipak
  • Συλλεκτικό βιβλίο με 2CD+Blu-ray
  • 12 ιντσο LP
  • απλή θήκη CD
  • Digital download
To κύριο εξώφυλλο για το 'The Great Mass' θα υπάρχει μόνο στην περιορισμένη έκδοση (Digipak), στο 12ιντσο Lp και στο συλλεκτικό βιβλίο με αποσπώμενο εξώφυλλο τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα.

No comments: