Wednesday, May 04, 2011

Οι... χυλόπιτες του Sammy Hagar

Μέσα σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Forbes Magazine ο πρώην front man των Van Halen, Sammy Hagar, αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί προτάσεις από πολλά σπουδαία rock και heavy metal συγκροτήματα.

''Κάποτε με είχαν ζητήσει οι Motley Crue. Επίσης μια φορά με είχαν ζητήσει και οι managers των Pantera, καθώς και οι Velvet Revolver, όταν ο Weiland έφυγε από το συγκρότημα.''

Η λίστα συνεχίζεται... : ''Με είχαν ζητήσει και οι Aerosmith και αρνήθηκα. Ορισμένα συγκροτήματα και τραγουδιστές, είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθούν από άλλους. Ο Steven Tyler είχε μείνει σε εκείνο το συγκρότημα για πάνω από 40 χρόνια και δεν πας σε κάτι τέτοιο τόσο απλά.'' 

Τέλος πρόσθεσε πως θα ήθελε να τον είχανε ζητήσει και οι Led Zeppelin, αλλά και πάλι θα έλεγε όχι, καθώς : ''Είναι η σπουδαιότερη μπάντα στον πλανήτη και κανείς δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Robert Plant''.

Ωστόσο όπως επισήμανε, δεν ήταν και μεγάλο πρόβλημα το να αντικαταστήσει τον David Lee Roth όταν είχε πάει στους Van Halen, καθώς όπως ισχυρίστηκε , ο David Lee Roth δεν είναι κανένας σπουδαίος τραγουδιστής.

Ο Haggar αυτό τον καιρό τραγουδάει για τους Chickenfoot


No comments: