Wednesday, May 04, 2011

Corey Taylor : ''Αν η περιοδεία δεν πάει όπως θα θέλαμε, μπορεί και να να σημάνει το τέλος των Slipknot''

Τον ισχυρισμό του πως αν η επερχόμενη περιοδεία με τους Slipknot δεν θα έχει τα αποτελέσματα που πρέπει, μπορεί να σημάνει και το τέλος του συγκροτήματος εξέφρασε ο Corey Taylor.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Michigan, είπε : ''Δεν πρόκειται να δώσω ψεύτικες ελπίδες στους οπαδούς μας. Αν η περιοδεία αυτή δεν πάει όπως θα επιθυμούσαμε, μπορεί και να σημάνει το τέλος των Slipknot''.

O τραγουδιστής  περιέγραψε αυτή την περιοδεία ως ένα μικρό βήμα που έχει να κάνει με το μέλλον των Slipknot χωρίς τον Paul Gray, ο οποίος πέθανε τον Μάιο του 2010 και πρόσθεσε : ''Λέω στον κόσμο, τα πράγματα όπως είναι. Μέχρι να καταλάβω την σημασία της κατάστασης, δεν θα κάνω σαν ένας cheerleader.Οι οπαδοί θα καταλάβουν πως κάνω κάτι που δεν νιώθω και θα νιώσω πολύ απαίσια παριστάνοντας αυτό τον τύπο.''

Από την άλλη όπως φαίνεται, ο Jordison βρίσκεται σε ένα διαφορετικό μήκος κύματος, καθώς όπως ισχυρίστηκε πριν λίγο καιρό, το συγκρότημα προβάρει καινούριο υλικό και πως όλα πάνε καταπληκτικά.

Επίσης ο ντράμερ των Slipknot συμπλήρωσε : ''Ειλικρινά, θα είναι από τα καλύτερα σόου, που θα κάνουμε. Πιστεύω πως πολύς κόσμος θα ξεσηκωθεί με αυτά.''


Στα πλαίσια του Sonisphere Festival , οι Slipknot θα έρθουν και στη χώρα μας στις 17 Ιουνίου. 

No comments: