Thursday, April 14, 2011

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο δίσκο των In Flames : ''Sounds Of A Playground Fading''

Στις 20 Ιουνίου μέσω της Century Media θα κυκλοφορήσει το καινούριο άλμπουμ των In Flames, που θα τιτλοφορείται :  ''Sounds Of A Playground Fading'' . Αυτό θα διαδεχτεί το ''A Sense Of Purpose'' (2008).

Αναλυτικά η σειρά των κομματιών θα είναι η εξής:

Sounds Of A Playground Fading
Deliver Us
All For Me
The Puzzle
Fear Is The Weakness
Where The Dead Ships Dwell
The Attic
Darker Times
Enter Tragedy
Jester’s Door
A New Dawn

Διαβάστε επίσης : 
* ΙN FLAMES: "Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα
Οι In Flames παρουσιάζουν τον "νέο" τους κιθαρίστα

No comments: