Tuesday, March 08, 2011

Οι In Flames παρουσιάζουν τον "νέο" τους κιθαρίστα

Μια μόνιμη - προσωρινή λύση...

Οι Σουηδοί In Flames επιβεβαίωσαν πως ο κιθαρίστας που θα ενταχθεί στο πενταμελές σχήμα είναι ο Niclas Engelin. Υπήρξε μέχρι προσφάτως στους Gardenian και παίζει και για τους Passenger και τους Engel. O Engelin αντικαθιστά τον Jesper Stromblad. Είναι μια αντικατάσταση που συμβαίνει για τέταρτη φορά από το 1998 αφού θα φύγει και θα ενταχθεί με τους In Flames στα τέλη του 2006 και ξανά το 2009 μιας και ο Jesper Stromblad αποφάσισε να αποχωριστεί το συγκρότημα λόγω προσωπικών ζητημάτων. Αλλά επέστρεψε. Τον Φεβρουάριο του 2010 ο Jesper θα ξαναφύγει μιας και τα ίδια ζητήματα τον απασχολούσαν και το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί. Για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα Niclas Engelin, ήταν μια προσωρινή λύση για τους In Flames και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Χαριτολογώντας οι ίδιοι θα πουν πως ο συγκεκριμένος κιθαρίστας είναι ο μόνιμος κιθαρίστας του εαυτού του.


Η επόμενη δουλειά των Σουηδών του μελωδικού Death αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου του 2011. Ο τίτλος θα είναι "Sounds Of A Playground Fading". Οι In Flames μπήκαν στο studio τον Οκτώβριο του 2010 και τελείωσαν τις ηχογραφήσεις στις 24 Ιανουαρίου του 2011. Σε συνέντευξη τους αποκάλυψαν πως ο αριθμός των κομματιών θα είναι 13.

Σύμφωνα με τον Anders Friden θα έχει όλο και περισσότερο σε ένα ευρύτερο φωνητικό φάσμα έχοντας μειώσει κραυγές και growls.

No comments: