Friday, April 08, 2011

Ο Casey Royer ο θρύλος της hardcore punk στην φυλακή από χθες

Ο drummer και ιδρυτικό μέλος της punk μπάντας Social Destortion τωρινό μέλος των D.I. και των The Adolescents βρίσκεται από χθες στην φυλακή. Η ποινή που του επιβλήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο του Orange Country είναι 90 μέρες. Ο μουσικός κρίθηκε ένοχος επειδή βρέθηκε υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας.

Όλα ξεκίνησαν τον μήνα που πέρασε όταν ο Royer είχε συλληφθεί έπειτα από υπερδοσολογία και όλα αυτά μπροστά στο 12χρόνο γιο του. Ο μικρός είχε προστρέξει τότε σε βοήθεια από γείτονα αφού ο πατέρας του ήταν σε κόμμα. Όταν η αστυνομία κατέφθασε βρήκε τα σύνεργα της χρήσης. Ο Royer χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μόλις επανήλθε συνελήφθη. Στον 52 χρόνο ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για χρήση ηρωίνης αλλά πλήρωσε εγγύηση $120.000.


Ο Casey τραγουδά για τους D.I.


To 1979 o Casey Royer στην ηλικία των 21 χρόνων, ξεκινά την καριέρα του σαν drummer στη θρυλική μπάντα της punk, Social Distortion. Ένα χρόνο μετά θα αποχωρήσει με 2 άλλα μέλη και θα σχηματίσει τους The Adolescents όπου΄εκεί θα παίξει για 7 χρόνια. Όταν το συγκρότημα θα σταματήσει να παίζει θα πάει στους D.I. το 1981 θα τραγουδίσει για τους D.I. ήταν μια μπάντα που έδρα της είχε την νότια Καλιφόρνια προσανατολισμένη στην punk. Όταν οι Adolescents επανασχηματίζονται το 1986, ο Casey επιστρέφει και ηχογραφεί το album ''Brats in Battalions'' χωρίς όμως να αφήσει τους D.I. και θα παραμείνει εώς και σήμερα με τα δύο αυτά σχήματα.

No comments: