Thursday, March 31, 2011

Οι ZZ Top έτοιμοι για την κυκλοφορία ενός νέου album

Οι ροκάδες από το Χιούστον του Τέξας είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν κάτι νέο, αφού η παραγωγή της καινούριας τους δουλειάς έχει ολοκληρωθεί. Ο κιθαρίστας της μπάντας, Billy Gibbons προβλέπει πως η καινούρια δουλειά θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Η διαδικασία των ηχογραφήσεων έγινε στο Λος Αντζελες και στο Χιούστον: "Έχω ένα μικρό studio στο σπίτι μου έξω από το Λός Άντζελες. Είναι κάπως δύσκολο για μένα να κάνω την διαδρομή Καλιφόρνια - Τέξας, Τέξας - Καλιφόρνια".
Όσο για τον ήχο ο Gibbons ενημερώνει πως: "O Dusty Hill και ο Frank Beard εξακολουθούν να κάνουν πολύ δυνατή φασαρία. Εξακολουθούμε να είμαστε οι διερμηνείς της Blues. Δεν μπορούμε να την εφεύρουμε. Έχει εφευρεθεί ήδη. Αλλά μπορούμε να παίξουμε Blues με τον δικό μας τρόπο".


Η τελευταία δουλειά που έχουμε πάρει από το τρίο του Αμερικάνικου νότου είναι το 2003 με το "Mescalero" που περιείχε 18 κομμάτια. To album κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του συγκεκριμένου έτους από την RCA δισκογραφική εταιρία. Κάποια κομμάτια εκτός από την Αγγλική γλώσσα είχαν και την Ισπανική και αυτό λόγο του concept του δίσκου. Mescarelo είναι μια φυλή στο Νέο Μεξικό.

No comments: