Friday, March 11, 2011

Αυτό είναι το νέο video clip των Foo Fighters για το "Rope"


Την παγκόσμια πρώτη κάνει το νέο οπτικοποιημένο τραγούδι "Rope", των Foo Fighters απο το MTV/MTV.com. Ο τραγουδιστής της μπάντας Dave Grohl μίλησε για τα παρασκήνια των γυρισμάτων: "Γυρίσαμε το video σε μια μεγάλη αποθήκη στο Λος Άντζελες. Χρειάστηκε να κατασκευαστεί ένας κύβος από πανί και ξύλο με την μπάντα να παίζει μέσα, και έξω να βρίσκονται λάμπες. Υπάρχει ένα μέρος στο video που στην πραγματικότητα αποκαλύπτεται τι υπάρχει μέσα σε αυτόν τον παράξενο άσπρο κύβο. Βασικά το γυρίσαμε σε βιντεοκασέτα Ήθελα στα αλήθεια να έχω όλο το υλικό σε VΗS γιατί η βιντεοκασέτα έχει την ιδιότητα να δημιουργεί περίεργα χρώματα, να μεταλλάσσει την ποιότητα της εικόνας. Σίγουρα μπορείς να πάρεις το κατάλληλο κλίμα με αυτό το μέσο".


Στη συνέχεια θα αναφερθεί στην σημαντικότητα του να κάνει η μπάντα ένα video αλλά και στην ευκολία της εποχής μας του να μπορείς να παράγεις οπτικοακουστικό υλικό.
"Δεν είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε videos. Αλλά έχει πλάκα και μου αρέσει να το κάνω. Στις μέρες μας αν θα πάμε να παίξουμε σε ένα club και κάποιος έχει ένα videophone, το μαγνητοσκοπήσει και έπειτα το ανεβάσει στο youtube, αυτό αποτελεί ένα video! Η διανομή και η μετάδοση όλων αυτών των πληροφοριών της εικόνας μεταφέρεται παντού. Έτσι απλά".

Δείτε το video ΕΔΩ

No comments: