Friday, March 11, 2011

Slipknot: Τη θέση του Paul Gray για τις περιοδείες παίρνει ο...

Μια ιδιαίτερης σημασίας ανακοίνωση έκαναν χθες οι Slipknot μέσα από την προσωπική τους ιστοσελίδα. Ποια άλλη είδηση που θα περίμεναν οι οπαδοί των Αμερικανών από αυτή για τον αντικαταστάτη του Paul Gray στο μπάσο;

Οι Slipknot "Για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους για το 2011, ζήτησαν από τον Donnie Steele να αναπληρώσει τη θέση του Paul Gray στο μπάσο. Ο Donnie όπως θα θυμάστε, ήταν ο original κιθαρίστας των Slipknot και είχε πράγματι επανασυνδεθεί με τον Paul Gray τα τελευταία χρόνια. Η μπάντα είπε για αυτή της την απόφαση [O Donnie ήταν στην μπάντα από την αρχή, και από το να πάρουμε έναν ξένο, νομίζουμε πως είναι ο κατάλληλος φόρος τιμής προς τον Paul το να παίζουμε με κάποιον που είναι από μέσα από την οικογένεια. Ο Donnie ήταν πολύ καλός φίλος με τον Paul και δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να γιορτάσουμε την μνήμη του από κάποιον που ήταν εκεί μαζί μας από την αρχή. Οι 8 από μας κοιτάμε μπροστά βρισκόμενοι επί σκηνής, τιμώντας την κληρονομιά του Paul με τις οικογένειές μας στην Ευρώπη και στην Βραζιλία αυτό το καλοκαίρι]".
Για την ιστορία να πούμε πως ο Donnie Steele υπήρξε ιδρυτικό μέλος της μπάντας και τον Φεβρουάριο του 1996 αποχωρεί από τους Slipknot λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων του. Πίστευε πολύ στον Χριστιανισμό. Όπως χαρακτηριστικά είχε πει "Γνώρισα τον Θεό και όλο αυτό ερχόταν σε σύγκρουση". Μετά την φυγή του επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Έμεινε στην Αϊόβα με την γυναίκα του.

No comments: