Monday, March 28, 2011

Και άλλες κυκλοφορίες για το ''Record Store Day''

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ένα μπαράζ ανακοινώσεων με κυκλοφορίες, σε μορφή βινυλίου για το Record Store Day (Παγκόσμια ημέρα Ανεξάρτητων Δισκοπωλείων) που γίνεται κάθε τρίτο Σάββατο του Απριλίου. Φέτος το Record Store Day πέφτει στις 16 Απριλίου. Και πολλά είναι τα συγκροτήματα, που θα βγάλουν κάτι στην αγορά προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μερικά από αυτά είναι επίσης και οι :

Radiohead : Ένα επτάιντσο βινύλιο 2000 αντίτυπων, που θα περιέχει τα ''Supercollider'' και ''Butcher'' , τα οποία έχουν παιχτεί ζωντανά, αλλά ποτέ δεν είχαν κυκλοφορήσει επισήμως.
Beastie Boys : To κομμάτι ''Make Some Noise'' από το νέο τους άλμπουμ ''Hot Sauce Commitee Pt 2'', συνοδευόμενο από ένα ρεμίξ του ίδιου κομματιού από τον Passion Pit.
Bat For Lashes & Beck : H συνεργασία τους για το κομμάτι ''Let's Get Lost'', το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε για λογαριασμό της ταινίας ''Twilight : Eclipse'' με το ''Dark Time'' (Bat For Lashes) ως b-side.
Tinie Tempah : Το κομμάτι ''Wonderman'' μαζί με το ''Simply Unstoppable'' ως b-side
Baxter Dury: Το κομμάτι ''Claire'' μαζί με το ''The Sun'' ως b-side
Morning Parade : Το κομμάτι ''On Your Shoulders'' μαζί με το ''Under The Star (Wilkinson Remix)'' ως b-side
Danger Mouse & Daniele Luppi : Το κομμάτι ''Two Against One'' με την συμμετοχή του Jack White μαζί με το ''Black'' με την συμμετοχή της Norah Jones ως b-side
Jonsi : To ΕP ''Go Out'' που θα περιέχει τα ''Go Do (klive remix) - jonsi'', ''Tornado (Fuck Buttons remix)'', ''Around Us (WLDPTCH remix)'', ''Go Do (Bogdan Raczynski remix)''
DOM : Το κομμάτι ''Things Change'' μαζί με το ''Jesus (MINKS remix)'' και το ''Jesus'' ως b-side
The View : Την διασκευή στο κομμάτι των The Tweeds ''I Need That Record''

Θυμίζουμε πως κυκλοφορίες για το Record Store Day έχουν ανακοινώσει νωρίτερα και οι Gorillaz, οι Deftones, οι Foo Fighters και οι Nirvana.




No comments: