Wednesday, February 02, 2011

Six Feet Under: Ενθάρρυνση για όλους τους οπαδούς

Χθες έγινε η ανακοίνωση της αποχώρησης δυο μελών από τους Six Feet Under. O Terry Butler και ο Greg Gall δεν είναι πια στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός τόσο στην μπάντα όσο και από την πλευρά των οπαδών. Σήμερα ο frontman του συγκροτήματος, Chris Barnes δημοσίευσε μια δήλωση θέλοντας να εξηγήσει κάποια πράγματα:







"Προς τους πιστούς οπαδούς των Six Feet Under

Οι για πολύ καιρό φίλοι και συνάδελφοι, Terry Butler και Greg Gall, αποφασίσανε να προχωρήσουν και να φύγουν από τους SFU. Ο Steve Swanson και εγώ είμαστε ευγνώμονες για όλες τις χαρούμενες στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί κατά την διάρκεια των ετών, και τους ευχόμαστε την καλύτερη τύχη στις μουσικές τους προσπάθειες.

Απλά για να σας ενθαρρύνουμε, o Steve και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον των SFU, και έχω εργαστεί σκληρά για το γράψιμο του νέου SFU υλικού όλους τους 4 περασμένους μήνες, με έναν νέο συνεργάτη που βοηθάει σε αυτή την δουλειά.

Θα εγγυηθώ και θα υποσχεθώ σε όλους τους οπαδούς των Six Feet Under, το νέο line up θα είναι μια DEATH METAL δύναμη που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, με την πολυαναμενόμενη προσθήκη ενώς drummer σκληρού που θα γ...., riffs που θα σας ξεριζώσουν το πρόσωπο και φωνητικά ala 1993-1995...

Ευχαριστώ όλους σας για την συνεχή υποστήριξη και αφοσίωση, τα λέμε σύντομα!"

No comments: