Friday, February 11, 2011

Guns N' Roses : Φήμες ξανά για επανένωση του αρχικού line-up για χάρη του Super Bowl

Όσες φορές και να βγεί ο  Axl Rose για να διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως έκανε και την πριν λίγες ημέρες μέσω του twitter του, οι φήμες που θέλουν την αρχική σύνθεση των Guns N' Roses να επανενώνεται θα εμφανίζονται σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Τελευταίο σύμπτωμα, έγινε μέσω αμερικάνικης αθλητικής ιστοσελίδας που σύμφωνα με πηγή της, θέλει να γίνονται συζητήσεις-διαπραγματεύσεις προκειμένου να εμφανιστεί το original line-up του συγκροτήματος στο ημίχρονο του επόμενου Super Bowl (μεγάλος τελικός αμερικανικού φουτμπολ, με τεράστια απήχηση).

Ωστόσο σημειώνεται πως αυτές οι συζητήσεις, βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και πιθανόν να μην οδηγήσουν πουθενά.

Πάντως αν (λέμε αν) καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή, αυτή θα είναι και η πρώτη κοινή εμφάνιση των ιδρυτικών μελών, μετά από 22 χρόνια (από το 1990 που είχε απολυθεί ο Steven Αdler).

Νωρίτερα, ο Slash είχε δηλώσει πως αν ποτέ θελήσει o Axl Rose να του ζητήσει συγνώμη, τότε θα μπορούσε να το συζητήσει μαζί του και ενδεχομένος να προβεί και σε ένα τέτοιο reunion. Οι δυο τους έχουν να μιλήσουν από το 1996, οπότε και ο Slash αποχώρησε από το γκρουπ.

Το μπαλάκι είναι για άλλη μια φορά στο γήπεδο του Axl Rose...


No comments: