Saturday, January 15, 2011

Κάποια καλά και κάποια κακά νέα για Stratovarius

Επίσημη ανακοίνωση των Stratovarius λέει:

"Έχουμε κάποια καλά και κάποια κακά νέα. Τα καλά νέα είναι οτι βγαίνουμε ξανά στο δρόμο με τους Helloween. Και ο Jorg Michael γύρισε πίσω στην καρέκλα του στα drums μετά απο τη μάχη που έδωσε με το θάνατο.

Τα κακά νέα είναι ότι ο Timo Kotipelto προσβλήθηκε από μια μικρή βακτηριδιακή λοίμωξη. Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για κάποιο φαγητό στα backstage τον Δεκέμβριο, αλλά δεν ξέρουμε. Δύο από τους άλλους ανθρώπους που ήταν μαζί μας στην περιοδεία είχαν το ίδιο πράγμα: Μια πολύ μεγάλη μορφή στομαχικής δυσεντερίασης με εμετούς, διάρροιες και αφυδατώσεις και για αυτό χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η λοίμωξη του Timo είναι επίμονη και είχε σαν αποτέλεσμα να του καταστρέψει το διάλειμμα των Χριστουγέννων, είχαν στεγνώσει οι φωνητικές του χορδές και με δυο λόγια δεν μπορούσε να τραγουδήσει ούτε μια νότα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην Γαλλία και θα πρέπει να διακόψουμε τις εμφανίσεις μας σε Παρίσι και Λιόν.

Ασφαλώς και λυπόμαστε για αυτό, και κανείς δεν είναι πληγωμένος ή απογοητευμένος όσο είναι ο Timo. Εκτός από το να τηρούμε τις συμβουλές από τους γιατρούς που είμαστε σε επαφή, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ελπίζουμε να γίνει καλά ο Timo. Θα κάνουμε την βόλτα των 1000χμ ως το Μπιλμπάο σήμερα, ελπίζοντας πως όλοι θα κοιμηθούμε ταξιδεύοντας στους ωραίους και ασφαλείς Γαλλικούς αυτοκινητοδρόμους



Δείτε ένα μικρό video σχετικά με την αναβολή στο Παρίσι και κάποια λόγια από τον Jorg ΕΔΩ".

No comments: