Sunday, January 30, 2011

Queen ξανά


Οι εναπομείναντες Queen επιβεβαίωσαν πως θα επανακυκλοφορήσουν τα 5 πρώτα άλμπουμ τους. Η κυκλοφορία θα γίνει στις 14 Μαρτίου απο την Island Records και το καλύτερο που βγαίνει από αυτό το γεγονός είναι ότι θα περιέχονται και bonus κομμάτια. Τα κομμάτια αυτά δεν είχαν συμπεριληφθεί στις πρώτες κυκλοφορίες.

Σύμφωνα με μια δήλωση από τον κιθαρίστα της ιστορικής μπάντας, Brian May, από την προσωπική του ιστοσελίδα, κάθε άλμπουμ έχει επεξεργαστεί εκ νέου με μια deluxe έκδοση δύο δίσκων με extra περιεχόμενο. Τα deluxe albums θα κυκλοφορήσουν και σε iTunes ενώ θα συνοδεύονται με σημειώσεις, φωτογραφικό υλικό και videos.

Τα συνολικά 27 bonus κομμάτια θα υπάρχουν και στις 5 deluxe εκδόσεις των 5 άλμπουμ.
-Ο πρώτος τους δίσκος με την ονομασία Queen (1973) περιέχει 5 demos από περικοπές που έγιναν το 1971, επίσης και το τραγούδι "Mad the Swine" απο τον Ιούνιο του 1972.

-Το Queen II έρχεται με:
  • 5 bonus περικοπές,
  • ενα instrumental mix του 2011 του "Seven Seas of Rhye" και υλικό με επιλογές από ηχογραφήσεις του BBC καθώς και μια B-Side version του "What a Fool I've Been".
-Το Sheer Heart Attack (1974) έρχεται με:

  • live versions απο τα: White Queen", "Νοw I'm Here" και "In the Lap of the Gods" (από την εμφάνιση των Queen το 1986 στο Wembley).
-Ίσως στο bonus υλικό να αποτελέσει έκπληξη στο "A Night At the Opera" (1975) μιας και είναι πραγματικός θησαυρός και περιέχει:
  • Live versions του"39" και του "Love of My Life"
  • Μια a capella version του "Bohemian Rhapsody"
-To "A Day at the Races" του 1976 υπάρχουν:
  • Μια ηχογράφηση απο live εμφάνιση το 1977, στην εκπομπή Top of the Pops στο κομμάτι "Good Old-Fashioned Lover Boy", και live versions του "Somebody to Love" και "You Take My Breath Away"
  • HD mix του "Teo Torriatte (Let Us Cling Together)''
Σε σχετικές ειδήσεις το τραγούδι "We Believe" που γράφτηκε την περίοδο που οι Queen συνεργάζονταν με τον Paul Rodgers και ποτέ δεν κυκλοφόρησε, τώρα έχει μεταφραστεί στα Ιταλικά και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο EP με την Martha Rossi.

No comments: