Sunday, January 30, 2011

O Corey Taylor θα είναι ο νέος τραγουδιστής των Velvet Revolver;

Το ερωτηματικό αυτής της είδησης υποδηλώνει μια φήμη. Μια φήμη που υπάρχει εδώ και μέρες για τις πληροφορίες που θέλουν τον Corey Taylor, τραγουδιστή των Slipknot και Stone Sour να γίνεται ο νέος τραγουδιστής των Velvet Revolver. Ο ίδιος δεν απαντάει ξεκάθαρα αφού σε μια ερώτηση από το Billboard.com για το αν ισχύουν οι φήμες που λένε ότι δουλεύει με τους Velvet Revolver εκείνος απάντησε με το αινιγματικό "to be Continued!" γελώντας δυνατά.
Απο την άλλη στην πλευρά, των Velvet Revolver ειπώθηκαν πολλά και συγκεκριμένα από τον drummer της μπάντας. Πολλές από τις θέσεις του πάνω σε αυτό το θέμα έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά ειδησεογραφικά Μερικές από αυτές είναι:

Noisecreep:

"Είναι νεότερος, δυνατότερος, και με λίγο πιο βαρύ rock 'n roll απ' ότι είμαστε εμείς".

Billboard.com:
"Είναι ένας τύπος που τον προσέχουμε, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ο Weiland ήταν διαθέσιμος και ήταν εκτός από τους Stone Temple Pilots. Δεν πήγαμε να του πούμε: 'Ει φίλε...' Αυτός ήρθε σε εμάς, σε στιλ: 'Ει, δεν είμαι στην μπάντα μου πια. Έχω χρόνο. Ας το κάνουμε.' και είναι μια παρόμοια κατάσταση και με αυτό το άτομο.

ARTISTDirect.com:
"Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το να πάμε στον τρίτο δίσκο, επειδή θα έχουμε μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα στα φωνητικά. Οι αλλαγές πρόκειται να είναι πιο heavy από οποιαδήποτε έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Velvet Revolver".

Vintage Rock:
"Υπάρχει και και ένας άλλος τύπος που πρέπει να πάρει την απόφαση - είναι μια συναίνεση του group. Είμαστε συνέταιροι. Έτσι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα".

No comments: