Wednesday, January 05, 2011

Live βινύλιο από Nachtmystium τον επόμενο μήνα και "ένα μεγάλο ευχαριστώ σε 2"


Οι ακραίοι Nachtmystium της Αμερικανικής ψυχεδέλειας το 2010 παρουσιάστηκαν στο "Roadburn Festival" στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας. Από εκείνη την ημέρα ένα βινύλιο είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του και όλα δείχνουν οτι η ημερομηνία θα είναι η 17η Φεβρουαρίου από την Roadburn Records. Στην κυκλοφορία αυτή θα παρουσιάζονται όλα τα κομμάτια, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η μίξη έγινε από τον Marcel van de Vondervoort και την σχεδίαση έχει επιμεληθεί ο Mories των Gnaw Their Tongues (Black metal μπάντα από την Ολλανδία).
Σχετικά με την εμφάνιση των Αμερικανών ο φρόντμαν των Nachtmystium Blake Judd είπε:

"Η εμπειρία μας στο Roadburn Festival είναι στα αλήθεια μοναδική. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετοπιστίκαμε τόσο καλά από τους οργανωτές οποιουδήποτε φεστιβάλ σε περιοδεία που έχουμε συμμετάσχει, και ήταν πραγματικά ευλογία να δουλεύεις με αυτούς τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Rov van Herpen από τους Astrosoniq/The Devils Blood και τον Teun van der Velden από τους Astrosoniq που βρέθηκαν δίπλα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μας βοηθήσουν με το θέμα της κιθάρας και του συνθεσάιζερ για αυτήν παράσταση. Χωρίς αυτούς τους δύο κυρίους το show μας δεν θα είχε γίνει έτσι όπως έγινε.

Πληροφοριακά, αυτοί οι τύποι είχαν ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ πρόβας με εμάς, και αυτή η πρόβα έγινε την ημέρα του show. Δέν τους γνωρίζαμε προσωπικά μέχρι και την ημέρα του show. Τους είχε ζητηθεί να μας βοηθήσουν ( εξαιτίας ορισμένων ατυχών περιστατικών με ενα μέλος των Nachtmystium που έπρεπε να φύγει για το σπίτι του στα μέσα της περιοδίας) περίπου 9 μέρες πριν απο την εμφάνισή μας στο Roadburn. Και οι δύο τους έμαθαν ολόκληρο το σετ που παίξαμε μέσα σε αυτές τις 9μέρες και μετά είχαν τρείς ώρες το απόγευμα την ημέρα του show να κάνουν πρόβες μαζί μας σαν μια πλήρης μπάντα.

(Άκουγα και συνεχίζω να ακούω κάθε στιγμή αυτήν την ηχογράφηση) εντελώς συνεπαρμένος με το πώς αυτοί οι δυο τύποι παίξανε. Η προσοχή τους στις λεπτομέρειες ήταν απίστευτη, και εμείς-η μπάντα είμαστε ολοκληρωτικά ευγνώμονες για τις υπηρεσίες σε αυτήν την παράσταση. Έτσι, ελπίζουμε να ακούσετε όλοι αυτήν την ηχογράφηση και να απολαύσετε όπως εμείς απολαύσαμε να παίζουμε!"







Track list

Side A:
01 – “Away From The Light” (Intro)
02 – “Your True Enemy
03 – “Ghost Of Grace
04 – “Life Of Fire
05 – “A Seed For Suffering
06 – “Chosen By No One


Side B:
01 – “Hellish Overdose
02 – “Cry For Help” (Intro)
03 – “High On Hate
04 – “One Of These Nights
05 – “Assassins










Η αφίσα του show τον Απρίλιο του 2010






Ηχητικό υλικό από εκείνη τη βραδιά μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ

No comments: