Wednesday, January 05, 2011

Ένα τραγούδι το μήνα από τους Flaming Lips

Ένα πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν οι Flaming Lips για να κυκλοφορήσουν το υλικό τους μέσα στη νέα αυτή χρονιά. Όπως αποκάλυψαν , έχουν σκοπό να βγάζουν σε κυκλοφορία, ένα κομμάτι κάθε μήνα.

''Με αυτό τον τρόπο θα περάσουμε περισσότερο χρόνο ηχογραφώντας στα σπίτια μας ή όπου αλλού θα βρισκόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να ηχογραφούμε ένα κομμμάτι κάθε μήνα και θα αναφέρουμε το πόσο χρόνο μας πήρε για να ολοκληρώσουμε το καθένα από αυτά. Θέλουμε απλά να κυκλοφορήσουμε το νέο υλικό μας με έναν διαφορετικό τρόπο'' Είπε σύμφωνα με δηλώσεις του στο Rollling Stone o frontman του συγκροτήματος Wayne Coyne.

΄Οσο για τον τρόπο που αυτά τα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν. ο Coyne ανέφερε πως και εκεί υπάρχουν κάποιες ιδέες : ''Το δίλημα που έχουμε, είναι αν αυτά τα νέα τραγούδια, τα κυκλοφορήσουμε σε μορφή βινυλίου, κουτιά δημητριακών ή και ως παιχνίδια. Γνωρίζω έναν τύπο ο οποίος, φτιάχνει κάτι απιθανα παιχνίδια και ταξιδεύει 6 φορες το χρόνο πηγαίνοντας σε εταιρίες στην Κίνα και την Κορέα για να τα κατασκευάσουν.''

Στο νέο αυτό υλικό θα συμβάλει στο ρόλο του παραγωγής ο Dave Fridmann. Επίσης κάθε νέο τραγούδι θα συνοδεύεται και από οπτικοακουστικό υλικό με σκοπό στο τέλος του project να δημιουργηθεί μια ταινία.

No comments: