Tuesday, April 19, 2011

Νέα Video clip: Agnostic Front, Arch Enemy, The Plot In You, Faris Badwan (Cat’s Eyes)



Agnostic Front και νέο video clip: “A Mi Manera”.
Οι Agnostic Front μας παρουσιάζουν για πρώτη φορά το καινούριο τους video clip για το τραγούδι “A Mi Manera”. Το τραγούδι ανήκει στον καινούριο δίσκο της hardcore Punk μπάντας από την Αμερική που φέρει την ονομασία “My Life, My Way”. Σκηνοθέτης είναι ο DaleRageResteghini (Mudvayne, Trivium) και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:




Arch Enemy: Yesterday is Gone
To αναρχικό (;) – επαναστατικό, (what ever) ολοκαίνουριο τους video clip παρουσίασαν χθές οι Arch Enemy. Μάλιστα έφτιαξαν και μια ειδική σελίδα στην οποία είναι σχεδιασμένος και ένας παγκόσμιος χάρτης. Εκεί μπορεί να ενημερωθείς για τις συναυλίες του Σουηδικού συγκροτήματος αλλά και να διαδώσεις το μήνυμα του καινούριου “Chaos Legions”. Διαδώσετε εδώ και δείτε παρακάτω:





Μια πρώτη ιδέα από το “First Born
Οι The Plot In You είναι μια μπάντα από το Οχάιο που παίζει Hardcore metal. Ένας καινούριος δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει με την ονομασία “First Born” και οι Αμερικανοί μας δίνουν μια γενική ιδέα για το τι θα ακούσουμε. Ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί στις 19 Απριλίου, 2011 από την Rise Records.




Καινούριο project από τον τραγουδιστή των The Horrors και την σοπράνο Rachel Zeffira και αυτό είναι το νέο video clip.
Είναι το πρώτο άλμπουμ από το σχήμα Cats Eyes το οποίο απαρτίζεται από τον τραγουδιστή των The Horrors, Faris Badwan και την σοπράνο της καναδικής όπερας Rachel Zeffira. H Rachel Zeffira εκτός από το να τραγουδά είναι και πολύ-οργανίστα. Το EP του νέου project έχει κυκλοφορήσει ήδη στο ηνωμένο Βασίλειο από την Polydor. To τραγούδι του video clip λέγεται “Face in the Crowd”.

No comments: