Tuesday, April 05, 2011

Οι Sepultura θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ ''Kairos'' μέσα στη χρονιά

Οι Sepultura ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το 12ο studio άλμπουμ τους, που θα φέρει τον τίτλο "Kairos", μέσα στη χρονιά.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο São Paulo, ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο  Roy Z. γνωστός για τις συνεργασίες του με τους Bruce Dickinson και Rob Halford.

Μιλώντας στο  Blabbermouth.net ο κιθαρίστας Andreas Kisser δήλωσε ότι το "Kairos" είναι ένα άλμπουμ που μιλάει γι αυτό που λέμε "ζήσε τη στιγμή"!

Πιο συγκεκριμένα είπε:  ''Το όλο θέμα του album είναι η έννοια του χρόνου και ο τίτλος αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό. Είναι η έννοια του χρόνου, όχι χρονολογικά, από το σημείο Α΄ στο σημείο Β’, αλλά σαν μια στιγμή μέσα στον χρόνο, μια ξεχωριστή στιγμή αλλαγής. Δεν μιλάμε για τον χρόνο με την σκοπιά του να γερνάς ή του να πηγαίνεις πίσω στον χρόνο, αλλά για αυτές τις ξεχωριστές στιγμές που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Κατά κάποιον τρόπο έχει να κάνει και με τους ίδιους τους Sepultura, τα 26 χρόνια ιστορίας μας και το που βρισκόμαστε τώρα, γιατί κάνουμε αυτό το album και γιατί έχουμε ό,τι έχουμε, τις αλλαγές μέσα και έξω από την μπάντα. Μια σειρά τέτοιον στιγμών μας έφεραν εδώ. Είναι σαν να εμπνεόμαστε από την ίδια μας την βιογραφία, αλλά κυρίως επικεντρωνόμαστε στο τι είναι σήμερα οι Sepultura. Είναι το αντίθετο της νοσταλγίας, είναι το να ζεις την στιγμή. Η νοσταλγία είναι το να μένεις στο παρελθόν και να προσπαθείς να ξαναζήσεις πράγματα και εμείς δεν κάνουμε κάτι τέτοιο, εμείς σήμερα κάνουμε κάτι καινούργιο.''

Επίσης συμπλήρωσε: "Η μουσική σε αυτό το άλμπουμ, κατά τη γνώμη μου, είναι και πάλι κάτι νέο από τους Sepultura. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Το νέο μας άλμπουμ θα προκαλέσει έκπληξη, με την καλή έννοια, σε πολλούς".

No comments: