Friday, April 29, 2011

Τα νέα σε players. Ότι πιο τελευταίο σε εικόνα και ήχο








Primordial: To ματωμένο κομμάτι

Δεν είναι ματωμένο και δεν κυκλοφορεί κάποια υπόγεια ιστορία πίσω από την σύνθεσή του. Ο τίτλος του είναι 'Bloodied Yet Unbowed' και είναι ένα από τα τραγούδια που θα υπάρχουν στην καινούρια δουλειά των Primordial. To συγκρότημα της BlackCeltic metal από την Ιρλανδία απαριθμεί 24 χρόνια ζωής και με το ''Redemption at the Puritan's Hand'' φτάνει στις 8 ολοκληρωμένες δουλειές. Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε το καινούριο τους κομμάτι που διέρρευσε χθες. ''Bloodied Yet Unbowed'' λοιπόν και πάρτε μια γεύση από το τι θα περιέχει η νέα δουλειά:
Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ακουστεί το κομμάτι

Incubus – “Adolescents”

Αυτό είναι το καλογυαλισμένο καινούριο, ολοκαίνουριο video clip των Incubus για το κομμάτι “Adolescents”.
Το κομμάτι ανήκει στην νέα δισκογραφική δουλειά των Incubus τιτλοφορείται ωςIf Not Now, When?” και θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 12 Ιουλίου, 2011. Δείτε το καινούριο video clip και αν όχι τώρα, πότε;



If Not Now, When? Tracklist:

01. If Not Now, When?
02. Promises, Promises
03. Friends And Lovers
04. Thieves
05. Isadore
06. The Original
07. Defiance
08. In The Company Of Wolves
09. Switchblade
10. Adolescents
11. Tomorrow’s Food

Η φήμη του "Ραδιο αρβύλα" εξαπλώθηκε
Ασφαλώς και δεν πρόκειται για καμιά αποκλειστική είδηση το να αναπαραχθεί μια ελληνική τηλεοπτική εκπομπή σαν το ράδιο αρβύλα, μιας και πάρα πολλοί την βλέπουν, μα η προβολή του από ένα πασίγνωστο μουσικό site, είναι που μας τράβηξε την προσοχή. Ο λόγος για το pitchfork.com που έδειξε την επίσκεψη των No Age Rip It Up στην χώρα μας και στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή με τον εξής ενδιαφέροντα τρόπο:
Δείτε τους No Age Rip It Up στην Ελληνική τηλεόραση
Λίγα λόγια σχετικά με αυτό το video των No Age στο οποίο παίζουν από το ''Everything and Between'' το “Deception” σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, τον ANT1: Πρώτα απ’ όλα το ντουέτο με τα μουστάκια είναι λιγάκι γελοίο με έναν εξαιρετικό τρόπο. Δεύτερον, το τηλεοπτικό στούντιο που παίζουν έχει τη πιο rock-club εμφάνιση απ’ όλα εκεί, δίνοντάς του μια ποικιλομορφία και κάνοντάς το να μοιάζει με το αναθεματισμένο σαλόνι του Pat Boone (μεγάλος αμερικανός τραγουδιστής, ηθοποιός, συγγραφέας). Επίσης προς το τέλος του video αποκαλύπτεται πως υπάρχει ένας σκύλος που τριγυρίζει σε όλο το στούντιο όλη την ώρα. Γιατί δεν μπορώ να έχω ένα σκυλί; Α ναι, το “Deception” είναι φοβερό κομμάτι. Δείτε την εμφάνιση στο παρακάτω video:



Way of the Wolf” από Dynasty

Είναι το ''Way of the Wolf'' από την hardcore μπάντα και το διέθεσαν μέσα από την σελίδα τους στο facebook. Το κομμάτι ανήκει στην πρώτη δισκογραφική δουλειά των Dynasty η οποία ονομάζεται “Truer Living With A Youthful Vengeance“ και έχει οριστεί να κυκλοφορίσει στις 24 Μαΐου.

Ακούστε ολόκληρο το καινούριο album των Revoker

Κατάγονται από την Ουαλία και κάνουν το ντεμπούτο τους με την νέα τους δουλειά που φέρει την ονομασία ''Revenge For The Ruthless'' και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου από την Roadrunner Records. Το είδος που παίζουν; Οι ίδιοι λένε ότι κινούνται ανάμεσα στο Metal και στο Rock.







Οι Agoraphobic Nosebleed και η αποικόνιση μιας κακής επικοινωνίας

Το video για το “Miscommunication” δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του internet. Οι Agoraphobic Nosebleed είναι ένα σχήμα που κινείται στο χώρο του grindcore. Το εξ Αμερικής (Μασαχουσέτη – Η.Π.Α.) τετραμελές σχήμα πρόσφατα παρουσίασε τη νέα του δουλειά με την ονομασία ''Despise You'', “And On And On“ και αυτό είναι το video για το τραγούδι “Miscommunication”. Δείτε:

No comments: