Saturday, April 16, 2011

Ακούστε: Jimi Hendrix, Radiohead, Texas in July,Korn

Ακούστε το… και «χίλιες» φορές…

Οι πιτσιρικάδες, Texas in July από την Pennsylvania των Η.Π.Α. παίζουν metalcore, βρίσκονται λίγο πριν την αποφοίτηση από το σχολείο και κάνουν περιοδείες. Αυτήν την εποχή βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας την νέα τους δουλειά που έχει την ονομασία “One Reality” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Το noisecreep.com εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα το νέο τραγούδι των Αμερικανών. Το όνομα αυτού, “1000 Lies” και χίλιες αλήθειες από εμάς πως μπορείτε να το ακούσετε. Μια δέυτερη επιλογή είναι να μεταφερθείτε στο noisecreep.com.
ακούστε το '1000 Lies'







Κατεβάστε ελεύθερα το Get Up των Korn

Οι Korn μέσα από την ιστοσελίδα τους δίνουν την δυνατότητα να κατεβάσετε με ένα απλό κλικ το καινούριο τους τραγούδι, Get Up. Το τραγούδι είναι μια συνεργασία της μπάντας με τον DJ Skrillex.







Radiohead: “The Butcher” + “Sypercollider” σε HQ

Αυτά είναι τα δύο τραγούδια που γράφτηκαν για το Record Store Day από τους Radiohead. “The Butcher” και “Supercollider”. Η εικόνα είναι το εξώφυλλο αυτής της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα της μπάντας, Ed OBrien «Το The Butcher δουλεύτηκε στις πρόβες για τον δίσκο ‘'The King of Limbs'’ ενώ το ''Supercollider'' ηχογραφήθηκε κατά εκείνη την περίοδο και τελείωσε όταν το album είχε ήδη κυκλοφορήσει».





τραγούδι του Jimi Hendrix για το Record Store Day.
Η δισκογραφική εταιρία Sony Legacy κυκλοφορεί ένα βινύλιο single το οποίο θα περιέχει μια εναλλακτική version του “Fire” καθώς και το ακυκλοφόρητο τραγούδι του 1967, “Touch You”. Η κυκλοφορία υπό την μορφή CD θα περιέχει ένα άλλο τραγούδι του 1967. Το “Cat Talking to Me”. O Hendrix ηχογράφησε το συγκεκριμένο τραγούδι τον Ιούνιο του 1967 στο Λονδίνο, στα Olympic Studios. 20 χρόνια μετά ο Noel Redding και ο Mitch Mitchell προσέθεσαν τα μέρη του μπάσου και των drums. Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε σε αυτό το link το οποίο υπάρχει στο RollingStone.com.
Ο Jimi Hendrix το 1967 στα Olympic Studios

No comments: