Friday, April 08, 2011

Οι Def Leppard αποκαλύπτουν το tracklist του νέου τους live album ''Mirrorball''

Οι Def Leppard αποκάλυψαν το tracklist του νέου τους live album 'Mirrorball'.

Το άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των συναυλιών της μπάντας το 2008 και 2009, θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Θα περιέχει 21 ζωντανά εκτελεσμένα τραγούδια και τρία νέα τραγούδια που ηχογράφησε η μπάντα σε στούντιο.

Το tracklist του "Mirrorball" θα είναι:

Disc One

'Rock! Rock! (Till You Drop)'
'C’Mon C’Mon'
'Make Love Like A Man'
'Too Late For Love'
'Nine Lives'
'Love Bites'
'Rock On'

Disc Two

'Two Steps Behind'
'Bringin’ On The Heartbreak'
'Switch 625'
'Armageddon It'
'Pour Some Sugar On Me'
'Rock Of Ages'
'Let’s Get Rocked'
'Bad Actress'
'Kings Of The World'*
'It’s All About Believin’'*

(Με * είναι τα ηχογραφημένα στο στούντιο τραγούδια)

No comments: