Wednesday, April 27, 2011

Νέο άλμπουμ για την Aretha Franklin

H Aretha Franklin ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, που θα φέρει τον τίτλο ''A Woman Falling Out Of Love''.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαίου και θα είναι το πρώτο άλμπουμ μετά το  ''So Damn Happy'' του 2003. Την παραγωγή του ανέλαβαν οι δύο γιοι της Kecalf και Eddie, σύμφωνα με πληροφορίες του

Το άλμπουμ θα περιέχει επίσης μια version του ''My Country 'Tis Of Thee'', που ήταν το τραγούδι που η Franklin τραγούδησε κατά την τελετή ορκωμοσίας του Barack Obama, καθώς και δύο τραγούδια των οποίων την παραγωγή επιμελήθηκε η ίδια συμπεριλαμβανομένου και του single 'How Long I’ve Waited'.

To tracklist του ''A Woman Falling Out Of Love'' είναι:

''How Long I’ve Waited''
''Sweet Sixteen''
''This You Should Know''
''U Can’t See Me''
''Theme From A Summer Place''
''The Way We Were''
''New Day''
''Put It Back Together Again''
''Faithful (featuring Karen Clark-Sheard)''
''His Eye Is On The Sparrow''
''When Two Become One''
''My Country ‘Tis Of Thee''

No comments: