Monday, March 07, 2011

Ο Trent Reznor αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδια του

Με ένα post στο επίσημο forum των Nine Inch Nails, ο ηγέτης τους Trent Reznor,  πρόσφατα τιμώμενος με Όσκαρ καλύτερης μουσικής για ταινία (μαζί με τον Atticus Ross), μας έδωσε μερικά στοιχεία για τα μελλοντικά του σχέδια.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αυτό τον καιρό δουλεύει παρέα με τον Atticus Ross πάνω στη σύνθεση μουσικής για τη νέα ταινία του David Fincher ''The Girl With The Dragon Tattoo''. Επίσης ανέφερε πως το καλοκαίρι πρόκειται να ασχοληθεί με το τελικό μιξάρισμα του πρώτου δίσκου των How To Destroy Angels, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος όπως λαναθασμένα άφησε να νοηθεί κατα την είσοδο του , στην βραδιά της απονομής των Oscar.

Ξεκαθάρισε ακόμη πως οι Nine Inch Nails δεν έχουν τελειώσει :''Αυτή την εποχή παροχεύω με μουσική τους How To Destroy Angels, τους Nine Inch Nails και για κινηματογραφικά έργα, που έχουν ξεκινήσει να έχουν περισσότερο νόημα για εσάς και εμένα, όπως αυτά εξελίσονται. Έχοντας περισσότερους τρόπους να διαδώσω τη δουλειά μου, βρίσκω όλο και περισσότερη έμπνευση με τον κάθε ένα από αυτά. Όχι, οι Nine Inch Nails δεν έχουν πεθάνει και σκοπεύω να ασχοληθώ μαζί τους την επόμενη φορά''.

Τέλος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να συνθέτει επίσης τη μουσική για τη νέα ταινία του Timur Bekmabetov και του Tim Burton, ''Abraham Lincon: Vampire Hunter''. Σε αυτή την ταινία θα παίξει και ένα μικρό ρόλο τον εαυτό του. Όμως καθώς αυτό δεν κατέστει δυνατόν να παραμείνει κρυφό, καθώς υπάρχει και το ίντερνετ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μας παρακάλεσε να φανούμε έκπληκτοι, μόλις τον δούμε στην μεγάλη οθόνη και αυτό θα κάνουμε. 

No comments: