Thursday, March 03, 2011

Steve Vai: Έτοιμος για παγκόσμιο ρεκόρ


Ο δεξιοτέχνης της κιθάρας και φιλόδοξος Steve Vai θα επιδιώξει να μπει με ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο Guinness. Σήμερα, 3 Μαρτίου, στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) θα αποπειραθεί να δώσει ένα παγκόσμιο online μάθημα κιθάρας. Είναι μια συνεργασία του καλλιτέχνη με το διάσημο μουσικό κολέγιο, Berklee και το γεγονός σηματοδοτεί την λήξη του κύκλου μαθημάτων των σπουδαστών του μουσικού ιδρύματος.

Με το μάθημά του ο Vai θα προσπαθήσει εκτός από την επίτευξη ενώς μεγάλου ρεκόρ και μετάδοση προς όλους αυτούς που θα παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή τις τεχνικές του στην κιθάρα.
Στο διάρκειας 30 λεπτών μάθημα θα υπάρξει και ένα session στο οποίο θα μπορεί όποιος θέλει να του θέσει τα ερωτήματά του και τις απορίες του, και όλα αυτά on line. Ο Vai θα συνεργαστεί σε αυτό το επιχείρημα με τον Nigel Tufnel των Spinal Tap o οποίος με το δικό του μοναδικό του τρόπο, σε ένα video προμοτάρει την προσπάθεια.


Στο site του κολεγίου berkleemusic.com η πρόσκληση προς όλους τους χρήστες και λάτρεις της μουσικής και της κιθάρας λέει:

"ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ STEVE VAI ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ GUINNESS

Ο Steve Vai και το Berkleemusic θα αποπειραθούν να μπουν στο βιβλίο των ρεκορ Guinness για το Μεγαλύτερο (από πλευράς συμμετοχής) On Line Μάθημα Κιθάρας. Πάρτε συμβουλές, μάθετε τεχνικές σε αληθινές δεξιότητες από έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες κιθάρας του πλανήτη. Ελάτε ξανά σε αυτήν τη σελίδα στις 3 Μαρτίου, και πάρτε μέρος σε αυτό το πρωτοποριακό μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!"

Λοιπόν,
σήμερα, 20:30 (ώρα Ελλάδας) πατήστε www.berkleemusic.com/vai-live. To μόνο που χρειάζεστε είναι μια δυνατή επιθυμία να έρθετε όλο και πιο κοντά στο όργανο που αγαπάτε. Άντε και μια κιθάρα.

No comments: