Thursday, March 10, 2011

Οι Nightrage ξεκινούν ηχογραφήσεις

Το πολυεθνικό σχήμα του thrash ολοκλήρωσε τη διαδικασία του pre-production σε 15 κομμάτια για την άτιτλη 5η κατά σειρά δουλειά τους. Οι ηχογραφήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.


Ο κιθαρίστας της μπάντας, Μάριος Ηλιόπουλος είπε σχετικά:

"Αυτή τη στιγμή έχουμε επιλέξει μια διαφορετική προσέγγιση για την διαδικασία της ηχογράφησης Τα κρουστά, το μπάσο και οι κιθάρες θα ηχογραφηθούν στα Zero Gravity Studios στην Αθήνα. Κάποιοι από σας θα θυμάστε, σε αυτό το μέρος γυρίστηκε το τελευταίο μας video clip για το "Wearing A Martyr's Crown.

Σε αυτόν το δίσκο θέλουμε να σπάσουμε την μονοτονία του τυπικού Σκανδιναβικού κλίματος και στρεφόμαστε σε μια από τις ομορφότερες χώρες που η μπάντα έπαιξε ποτέ. Έτσι, για άλλη μια φορά η Ελλάδα είναι ο προορισμός μας!

Ο Antony
[Hämäläinen, φωνητικά] θα κατευθυνθεί προς τα Arcane Digital Recording (τα studios βρίσκονται στην ηλιόλουστη Τσάντλερ της Αριζόνας Η.Π.Α.) με τον καλό μας φίλο Ryan Butler (LANDMINE MARATHON, MISERY INDEX, PHOBIA, EXHUMED) για τις ηχογραφήσεις των φωνητικών. Άλλη μια πρωτοτυπία για την μπάντα, προσπαθώντας σε ένα studio της Αμερικής θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αλλά για όσους από εσάς θα είναι γνωστή η δουλειά του Ryan θα περιμένετε το αποτέλεσμα να είναι ένας ήχος από τα παλιά και ένας ήχος που τιμωρεί.

Ασφαλώς το album μας δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την βοήθεια του πολλών ετών παραγωγού μας Fredrik Nordström (DIMMU BORGIR, OPETH, IN FLAMES, THE HAUNTED, EXHUMATION, FIREWIND) που θα κάνει την επεξεργασία των κρουστών το mix και το master του album στo Fredman Studio. Εμπιστευόμαστε τον παλιό φίλο Fredrik, θα κάνει μια καταπληκτική δουλειά για άλλη μια φορά. Έχει αφοσιωθεί για να δώσει την καλύτερη ποιότητα για τα καινούρια μας τραγούδια και επιθυμεί να ξανασυνεργαστεί μαζί μας.


Ακόμα θα κάνουμε κάποιες σημαντικές συνεργασίες με μουσικούς που θα συμβάλουν για το νέο album".


Nightrage
  • Antony Hämäläinen – vocals
  • Μάριος Hλιόπουλος – guitar
  • Olof Mörck – guitar
  • Anders Hammer – bass guitar
  • Johan Nunez – drums


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το videoclip στο οποίο αναφέρεται ο Ηλιόπουλος. Είναι το "Wearing A Martyr's Crown" από το ομόνυμο album του 2009.

No comments: