Tuesday, March 15, 2011

Επανασύνδεση και νέο άλμπουμ για τους The Mission

Οι βρετανοί The Mission ανακοίνωσαν την επιστροφή τους και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ένα studio στο Sussex και ηχογραφούν ένα νέο δίσκο. 

''Γνωρίζουμε πως αυτά τα νέα δεν τα γνωρίζουν οι περισσότεροι σας, αλλά και εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ να το κρατήσουμε μυστικό, μέχρι να είναι όλα έτοιμα. Ωστόσο κάπως αυτά τα νέα διέρευσαν, οπότε σας ενημερώσαμε και εμείς τώρα για να μην τα μάθετε από πουθενά αλλού'', αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση τους.

Η σύνθεση των τωρινών The Mission, αποτελείται από τους : Wayne Hussey, Graig Adams, Simon Hinkler μαζί με τον Budgie (πρώην ντράμερ των Siouxsie And The Banshees, The Creatures και The Slits). 

O νέος αυτός δίσκος θα ονομάζεται ''Jokerman'' και είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Οκτώβρη, που οι The Mission θα παίξουν κάποιες συναυλίες με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση τους. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Tim Palmer, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει μαζί τους πάνω στα ''God's Own Medicine'' (1986) και ''Carved In Sand'' (1990). Ο Palmer έχει δουλέψει επίσης με συγκροτήματα, όπως οι U2, Pearl JamHIM, David Bowie κ.α. 

Η tracklist για το ''Jokerman'' θα έχει ως εξής :

You're Just Another Pawn In My Game
Don't Be Fooled Yet Again
Laugh Until I Cry
Idiot Savant
Cross My Palm With Silver
April Rain
Have You Got It yet?
Pull The Wool Over Your Eyes
Retirement Fund
The Joke's On You
Man Of Few Words
(If You Understand) Keep It To Yourself

No comments: