Sunday, March 13, 2011

Ο Lars Ulrich σε τηλεταινία με την Nicole Kidman

O Las Ulrich πρόκειται να ενσαρκώσει τον χαραχτήρα Joris Ivens, Ολλανδού ντοκιμανταιρίστα. Είναι μια τηλεταινία που θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ η οποία αναφέρεται στην ζωή της δημοσιογράφου Martha Gellhorn, ρόλος τον οποίο έχει αναλάβει η Αυστραλέζα ηθοποιός Nicole Kidman και του συζύγου της, διάσημου συγγραφέα Ernest Ηemingway. Τον ρόλο του Hemingway έχει αναλάβει ο Clive Owen. Tίτλος της ταινίας "Hemingway & Gellhorn".










Η ιστορία του διάσημου ζευγαριού ξεκινά το 1936 όταν γνωρίζονται σε ένα bar στην Φλόριντα. Εκείνος ήταν κιόλας διάσημος για την δουλειά του και εκείνη μια φτασμένη πολεμική ανταποκρίτρια Τα τρία χρόνια του έγγαμου βίου τους (1936-1939), θα βρεθούν στην Ισπανία να καταγράφουν τον εμφύλιο.
Μια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος πληροφορία είναι εκείνη που θέλει την Gellhorn να ζητά από τον Hemingway διαζύγιο, και εκεί τον εμπνέει να γράψει την διάσημη νουβέλα "From Whom The Bell Tolls". Όσοι δεν έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο έργο, σίγουρα κάτι τους λέει ο τίτλος ενώ μια διαδικασία συνειρμών τίθεται σε λειτουργία.

No comments: