Wednesday, March 16, 2011

Οι Iron Maiden κυκλοφορούν καινούρια "Best Of" συλλογή τον Μάιο

Στις 23 Μαίου οι Iron Maiden θα κυκλοφορήσουν την καινούρια τους "Best Of" συλλογή που θα έχει τον τίτλο 'From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010'.

Όπως το λέει και ο τίτλος το άλμπουμ θα περιέχει τραγούδια από τα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας της κορυφαίας κατά πολλούς Heavy Metal μπάντας του πλανήτη.Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη Best Of συλλογή του συγκροτήματος.

Το tracklist του 'From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010' θα είναι:

Disc 1

'The Wicker Man'
'Holy Smoke'
'El Dorado'
'Different World'
'Man On The Edge' (Live)
'The Reincarnation of Benjamin Breeg'
'Blood Brothers'
'Sign of the Cross' (Live)
'Brave New World'
'Fear Of The Dark' (Live)

Disc 2

'Be Quick Or Be Dead'
'No More Lies'
'Coming Home'
'The Clansman' (Live)
'For the Greater Good of God'
'These Colours Don't Run'
'Bring Your Daughter... To The Slaughter'
'Afraid to Shoot Strangers'
'Dance of Death'
'When the Wild Wind Blows'

No comments: