Monday, March 14, 2011

DVD κυκλοφορία από Bloodbath

To Supergroup του Death από την Σουηδία με επί κεφαλής του τον Mikael Akerfeldt των Opeth, κυκλοφορεί ένα live DVD με την ονομασία "BLOODBATH OVER BLOODSTOCK". Το DVD θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου, 2011. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της μπάντας λέει:

"Το 'Bloodbath Over Bloodstock' παρουσιάζει τους Bloodbath live & in-the-flesh και μαγνητοσκοπήθηκε τον Αύγουστο του 2010 στο φημισμένο Bloodstock festival σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό το DVD προσφέρει ένα δυνατό set μιας άγριας κτηνωδίας περιέχοντας πολυάριθμα κλασσικά & αγαπημένα σε όλους τους οπαδούς από όλα τα album σε μια αδυσώπητη death metal επίθεση, συμπεριλαμβανομένων και τραγουδιών απο το πολυβραβευμένο ανεμοστρόβιλο βλασφημίας, του 2008 'The Fathomless Mastery'.

To 'Bloodbath Over Bloodstock' έρχεται με μια πληθώρα από πρόσθετα στοιχεία καθώς και bonus υλικό από προηγούμενες εμφανίσεις στο PartySan festival το 2008, επίσης και εκτενείς συνεντεύξεις των μελών της μπάντας. Το Εξώφυλλο έχει σχεδιαστεί από τον Travis Smith".

Μέλη της μπάντας:
Mikael Åkerfeldt (OPETH) – φωνητικά (1998–2004, 2005, από το 2008)
Anders "Blakkheim" Nyström (ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ) – lead guitars (από το 1998)
Per "Sodomizer" Eriksson (KATATONIA) – guitars (από το 2008)
Jonas Renkse (KATATONIA)– μπάσο (από το 1998)
Martin "Axe" Axenrot (OPETH) – drums, percussion (από το 2004)


No comments: