Tuesday, March 08, 2011

Οικονομικές συμβουλές από τον Duff McKagan

Είσαι ανερχόμενο αστέρι της ροκ και η οικονομική σου ρευστότητα, είναι ανάλογη της επιτυχίας σου; Έχεις χάσει τον μπούσουλα και δεν γνωρίζεις ποιά είναι τα έσοδα και τα έξοδα που έχεις κάνει; O Duff McKagan, πασίγνωστος και πεπειραμένος μπασίστας σε συγκροτήματα όπως οι Guns n' Roses και οι Velvet Revolver, σου δίνει την λύση. Μαζί με τον επενδυτή Andy Bottomley ιδρύσε μια εταιρία που παρέχει οικονομικές συμβουλές, με το όνομα Meridian Rock.

Μιλώντας στο Fortune Magazine για τη νέα αυτή επαγγελματική του προσπάθεια, δήλωσε θέτοντας τον εαυτό του ως παράδειγμα : ''Εκείνο τον καιρό, δεν μπορούσα με τίποτα να καταλάβω πόσα λεφτά είχα. Δεν είχα ιδέα πόσα κερδίζαμε και πόσα ξοδεύαμε σε μια περιοδεία. Ως ένας τριαντάρης εκατομυριούχος, πως θα μπορούσα να εξομολογηθώ σε κάποιον, πως δεν έχω ιδέα τι στο καλό κάνω με τα λεφτά μου; Εκείνη την εποχή, όροι όπως ''ομόλογο'' και ''απόθεμα'' μου ήταν παντελώς άγνωστοι.''

Ο Duff McKagan εξειδικεύτηκε σε οικονομικά θέματα. Παρακολούθησε οικονομικά μαθήματα στο Santa Monica Community College και στη συνέχεια γράφτηκε στο University Albers School Of Business του Seattle.

Επενδύστε άφοβα, ο Duff ξέρει...

No comments: