Wednesday, March 02, 2011

Οι Dragonforce παρουσιάζουν τον νέο τους τραγουδιστή

Οι Λονδρέζοι Dragonforce του power ήχου ανακοίνωσαν ότι η μακρά περίοδος αναζήτησης για νέο τραγουδιστή έφτασε στο τέλος της. Ο νέος frontman που θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο των Dragonforce λέγεται Mark Hudson και είναι 23 χρόνων. Ο Hudson θα αντικαταστήσει τον ZP Theart o οποίος τραγούδησε για 11 χρόνια με τους Άγγλους (1999-2010).


Ο Hudson την ευκαιρία που του δόθηκε είπε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με το γεγονός οτι αποτελώ κομμάτι της οικογένειας των Dragonforce. Ήταν πάντα όνειρο μου να αφιερώσω τη ζωή μου κάνοντας μουσική. Ετοιμάζομαι να φέρω όλη τη δύναμη και τη συγκίνηση που μπορώ στα τραγούδια, και να βοηθήσω στο να γίνει ένας δίσκος που θα σκοτώνει και που οι οπαδοί περιμένουν τόσο πολύ!".
Γεννημένος στην Οξφόρδη της Αγγλίας ο Hudson επιλέχθηκε ανάμεσα από χιλιάδες αιτήσεις, πολυάριθμες video auditions και live. Δεν άφησε στην μπάντα κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποιόν θα πάρουν. Από την ηλικία των 16 ο Hudson χτίζει τις φωνητικές του ικανότητες, παίζοντας με μπάντες στην Αγγλία της underground σκηνής, αναπτύσσοντας ένα ισχυρό στυλ με επιρροές από τον Bruce Dickinson, τον Mickael Kiske και τον Sebastian Bach.

Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας Herman Li είπε: "Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης σε όλο τον κόσμο, είναι υπέροχο να είσαι σε θέση τελικά να λες στους οπαδούς καλά νέα. Η εμπειρία του Mark στα μελωδικά φωνητικά καθιστούν την φωνή του φαινόμενο ιδιαίτερο για τα νέα τραγούδια, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στον ήχο των DragonForce που είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα αγαπήσουν".

Η μπάντα εργάζεται πάνω σε ένα νέο album από τις αρχές του 2010, ηχογραφώντας σε διάφορα studios στην Καλιφόρνια, το Λονδίνο και τη Νότιο Γαλλία. Η συνέχεια που θα δωθεί στην μεγάλη επιτυχία του 2008 με το album "Ultra beatdown" είναι αναμενόμενη, με θέσεις στο 10 και το 20 των charts παγκοσμίως και υποψηφιότητες στα Αμερικανικά Grammy που έκανε το προηγούμενο. Με τον Hudson στην σύνθεσή μας, απολαμβάνει μια ένεση ενθουσιασμού και πείνας που καθιστά τους Dragonforce προετοιμασμένους να επιστρέψουν περισσότερο επικεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Li συνεχίζει: "Όλοι μας στην μπάντα είμαστε ενθουσιασμένοι με το πως το νέο υλικό προετοιμάζεται Έχουμε να νιώσουμε αυτού του είδους την ενέργεια πολύ καιρό. Ανυπομονούμε να δώσουμε το νέο Dragonforce album προς τα τέλη της χρονιάς".

Το νέο album αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια τον Σεπτέμβριο, με μια παγκόσμια περιοδεία να ακολουθεί.
To φωτογραφικό υλικό που εμφανίζεται σε αυτή την είδηση είναι απο το επίσημο site των Dragonforce. Οι άγγλοι εδωσαν εικόνα και από τον Hudson και με ένα video.

No comments: