Thursday, March 17, 2011

Καλλιτέχνες βοηθούν την πολύπαθη Ιαπωνία σε μια προσπάθεια να μαζευτούν λεφτά για τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό

Οι μέρες που πέρασαν ήταν δύσκολες και αυτές που θα έρθουν με ένα βάρος παραπάνω. Ένα κράτος πήρε πάνω του όλα τα άσχημα της φύσης αλλά και πλήρωσε το παιχνίδι με τα πυρηνικά. Ο αγώνας για να σωθεί ότι δεν έπεσε είναι μεγάλος, ακόμα και αν το ηθικό είναι μετέωρο, αποτέλεσμα όλων αυτών που άφησε το κακό που άρχισε στις 11 του μηνός. Καλλιτέχνες κάνουν μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μιμητές για την βοήθεια προς τους συνοδοιπόρους στο ταξίδι της γης, Ιάπωνες.

Iron Maiden
Οι Iron Maiden βοηθάνε στο να μαζευτούν χρήματα προς βοήθεια στον πληγέντα λαό της Ιαπωνίας. Δίνουν προς πώληση ένα μπλουζάκι. Οι πωλήσεις θα πάνε προς τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Αφού μεταφερθείτε ΕΔΩ μπορείτε να ενημερωθείτε για το μπλουζάκι -βοήθεια.

Bullet For My Valentine
Έκκληση βοήθειας κάνουν και οι Bullet For My Valentine με τον δικό τους τρόπο. Ζητούν να βοηθήσουμε όλοι τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. O Michael Paget, κιθαρίστας ήταν εκεί με τους Bullet For My Valentine όταν η δίνη του καταστροφικού σεισμού χτύπησε την μακρινή χώρα. Τώρα, μετά απο τόσες μέρες που ο τρόμος των ρίχτερ έφυγε και η ανάγκη για την επιβίωση έγινε ακόμα πιο μεγάλη, σαν μια μικρή βοήθεια που μπορεί να μεγαλώσει ο κιθαρίστας από την Ουαλία, προτρέπει για προσφορά στον πληγέντα λαό της ανατολής. Ο Padge σε αυτήν του την προσπάθεια έχει στο πλευρό του τον συνάδελφο του που έχει καταγωγή από την Ιαπωνία, Taka Hirose (μπασίστας στην μπάντα από την Ουαλία με το όνομα Feeder).

Padge: "Είμαι ο Padge από τους Bullet for My Valentine. βρισκόμασταν στην Ιαπωνία ακριβώς μετά από το χτύπημα του σεισμού και του Τσουνάμι. Όλα τα χωριά έχουν καταστραφεί, υπάρχουν άνθρωποι τραυματίες, άλλοι πέθαναν και άλλοι αγνοούνται!
Μετασεισμικές δονήσεις συνεχίζουν να πλήττουν την Ιαπωνία ενώ υπάρχει φόβος για μια πυρηνική έκρηξη καθώς αγωνίζονται να πάρουν τον έλεγχο των αντιδραστήρων άνθρωποι εδώ δεν έχουν ξαναδεί τίποτα παρόμοιο από την λήξη του 2ου Παγκ. πολέμου. Σας παρακαλώ βοηθήστε τον λαό της Ιαπωνίας δίνοντας μια δωρεά. Χρειάζονται την βοήθεια μας και θα ήταν πολύ ευγνώμονες. Σας ευχαριστώ".


Taka Hirose: "¨Είμαι σίγουρος πως θα έχετε δει όλοι τις καταστροφές στην Ιαπωνία. Πολλοί από τους ανθρώπους εκεί υποφέρουν από την φριχτή καταστροφή. Οι φόβοι για την πυρηνική ακτινοβολία και τις μετασεισμικές δονήσεις συνεχίζοντα. Σας παρακαλώ βοηθήστε τους ανθρώπους της χώρας μου, δίνοντας λίγη ή όση βοήθεια αισθάνεστε. Θα είμαστε τόσο ευγνώμονες..."


Linkin Park
O Mike Shinoda των Linkin Park σχεδίασε 2 ιδιαίτερα μπλουζάκια συνεισφέροντας και αυτός με τον τρόπο του στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δίνοντας τα λεφτά από τις πωλήσεις στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Στο ένα T-shirt έφτιαξε μια πεταλούδα και από κάτω έβαλε το σήμα της μπάντας. Και τα δύο μπλουζάκια μπορείτε να τα βρείτε σε αυτήν την τοποθεσία.


Άν επιθυμείτε να προσφέρετε την βοήθεια σας δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί παρακάτω ή να μεταφερθείτε στην σελίδα του Ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού.

No comments: