Thursday, March 10, 2011

Το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys στην αγορά τον Ιούνιο

Το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys θα ονομάζεται 'Suck It And See' και θα βγει στην αγορά στις 6 Ιουνίου.
Το άλμπουμ αυτό,που είναι το τέταρτο της καριέρας τους,ηχογραφήθηκε στα  Sound City Studios του Los Angeles με παραγωγό τον James Ford. Το άλμπουμ θα περιέχει συνολικά 12 τραγούδια.

Το tracklist του 'Suck It And See' θα είναι:

'She's Thunderstorms'
'Black Treacle'
'Brick By Brick'
'The Hellcat Spangled Shalalala'
'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair'
'Library Pictures'
'All My Own Stunts'
'Reckless Serenade'
'Piledriver Waltz'
'Love Is A Laserquest'
'Suck It And See'
'That's Where You're Wrong'

No comments: