Thursday, March 17, 2011

Νέο album για HammerFall - τίτλος, tracklist, λεπτομέρειες

Η μπάντα από την Σουηδία έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album και ενημερώνουν τους οπαδούς τους για ότι νεότερο. Διαβάζουμε την ανακοίνωση έτσι όπως οι ίδιοι την εξέδωσαν από την σελίδα τους:


Στις 20 Μαΐου, οι HAMMERFALL πρόκειται να κυκλοφορήσουν το καινούριο τους album με τίτλο ''Infected''. Βάζοντας τα θεμέλια οι ίδιοι στο δικό τους studio, στην Σουηδία, ταξίδεψαν στο Νάσβιλ του Τενεσί για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες με τον φημισμένο παραγωγό James Michael (MÖTLEY CRÜE, SCORPIONS, MEAT LOAF). Έκανε το mixing προσδίδοντας του έτσι ένα νέο χαραχτήρα, χωρίς να αφαιρεί τίποτα από την ουσία της μπάντας. "Ο James μας βοήθησε να δημιουργήσουμε κάτι που ήταν καινούριο και συναρπαστικό κρατώντας την γραμμή της κληρονομιάς μας" εξήγησε ο Oscar Dronjak, κιθαρίστας και ιδρυτής της μπάντας.



"Ποτέ στο παρελθόν δεν ακούσαμε κάτι τόσο φρέσκο χωρίς να χάνει την ουσία των HammerFall : Αγνό 'infected' Heavy Metal!"σχολίασε ο τραγουδιστής Joacim Cans.



Θα είμαστε μια εμπειρία για σας που δεν την έχετε ξαναλάβει! Έχουμε αρκετές φρέσκες επιρροές πάνω στην μουσική, αλλά όλα όσα λατρέψατε στους HammerFall θα είναι εκεί" είπε ο Oscar. "Αυτοί είναι οι HammerFall του 2011, ο θρύλος αναγεννήθηκε!".


Στις 12 Μαρτίου, τα τραγούδια ακούστηκαν για πρώτη φορά σε ανθρώπους του διεθνούς Τύπου στο Γκέτεμποργκ, εκεί όπου το album έλαβε μεγάλη ανταπόκριση. Το Metal Hammer της Ισπανίας το αποκάλεσε "οι HammerFall του μέλλοντος", ενώ το βρετανικό περιοδικό Powerplay σχολίασε: "το ''Ιnfected'' θα έχει το όνομα HammerFall να εξαπλώνεται σαν ιός. Προετοιμαστείτε για μια επιδημία!". Το album εμπεριέχει έντεκα τραγούδια και η περιορισμένη, πρώτη έκδοση θα έχει επίσης ένα bonus DVD με ακυκλοφόρητο υλικό από video, για τα πέντε από τα έντεκα κομμάτια.



To track list του album έχει ως εξής:



Patient Zero
B.Y.H.
One More Time
The Outlaw
Send Me A Sign
Dia De Los Muertos
I Refuse
666 - The Enemy Within
Immortalized
Let's Get It On
Redemption

No comments: