Tuesday, March 22, 2011

Στις 31 Μαίου κυκλοφορεί επίσημα το νέο άλμπουμ του Eddie Vedder

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Eddie Vedder θα κυκλοφορήσει το solo άλμπουμ του στις 31 Μαίου. Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Ukulele Songs" επαληθεύοντας την φημολογία που έλεγε ότι η μουσική του θα στηρίζεται πάνω στον ήχο του παραδοσιακού αυτού οργάνου.
Το CD θα συνοδεύεται και από ένα DVD,με τον τίτλο "Water On The Road",που θα περιέχει υλικό από τις ζωντανές εμφαν΄σιεις του καλλιτέχνη στις οποίες ερμηνεύει τραγούδια των Pearl Jam,δικά του τραγούδια από το "Into the Wild",καθώς και αρκετές διασκευές!
Το "Ukulele Songs" κρύβει αρκετές εκπλήξεις καθώς σε αυτό θα ακούσουμε μια ukulele εκδοχή του "Can't Keep" των Pearl Jam και θα έχουμε τις συμμετοχές του Glen Hansard στο τραγούδι "Sleepless Nights" και της Cat Power στο τραγούδι "Tonight You Belong To Me". Το πρώτο single του δίσκου θα είναι το τραγούδι"Longing To Belong",χωρίς να έχει οριστεί επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το tracklist του ''Ukulele Songs'' θα είναι:

1. Can't Keep
2. Sleeping by Myself
3. Without You
4. More Than You Know
5. Goodbye
6. Broken Heart
7. Satellite
8. Longing to Belong
9. Hey Fahkah
10. You're True
11. Light Today
12. Sleepless Nights (featuring Glen Hansard)
13. Once in Awhile
14. Waving Palms
15. Tonight You Belong to Me (featuring Cat Power)
16. Dream a Little Dream

και του Water on the Road Live Concert DVD:

1. The Canyon
2. Sometimes 
3. Trouble 
4. Around the Bend
5. Girl From the North Country
6. Guaranteed
7. Setting Forth
8. Far Behind
9. No Ceiling
10. Rise
11. Golden State
12. Society
13. Forever Young
14. Ed Piano (Instrumental)
15. I'm Open
16. Man of the Hour
17. Driftin'
18. No More
19. You're True
20. Ukulele Interlude (Instrumental)
21. Unthought Known
22. Arc
23. Hard Sun
24. The Canyon (reprise)

No comments: