Friday, February 25, 2011

Wolf Hoffmann (ACCEPT): O Udo "λέει πολλές μ... για εμάς σε συνεντεύξεις αλλά δεν ασχολούμαστε".

Έτσι απάντησε ο κιθαρίστας των Accept, Wolf Hoffmann στο διαδικτυακό περιοδικό CriticalMass.se όταν ρωτήθηκε για τον πρώην frontman της μπάντας, Udo Dirkschneider. Ήταν μια ερώτηση μεταξύ πολλών άλλων που αφορούσαν τους Accept, την σύνθεση των κομματιών αλλά και την περιοδεία, όταν:



Ερ.: Καταλαβαίνω ότι απογοητευθήκατε όταν ο Udo Dirkschneider δεν ενδιαφερόταν να ακολουθεί τους Accept σε μόνιμη βάση.

Hoffmann: "Ναί !"

Ερ.: Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Hoffmann: "Δεν υφίστανται. Δεν μιλάμε καθόλου. Αποφάσισε να μην ακολουθήσει το δρόμο που υπόλοιποι από εμάς πήραμε. Νόμιζε οτι δεν ήμασταν σε θέση να γράψουμε ξανά κάποια καλά τραγούδια. Διάολε, έγραψα όλα τα hits όταν αυτός έπαιζε με τους U.D.O. Δεν έγραψε κανένα από αυτά. Εγώ τα έγραψα! Λέει πολλές μαλακίες για εμάς σε συνεντεύξεις αλλά δεν ασχολούμαστε Γιατί θα έπρεπε να το κάνουμε; Δεν θέλουμε να ρίξουμε το επίπεδο, να πετάξουμε σκατά πίσω και εμπρός. Έχουμε προχωρήσει και κάναμε καλύτερο album από οποιοδήποτε άλλο με τον Udo. Και πήραμε και καλές κριτικές. Δεν πήραμε; το "Blood of the Nations" ψηφίστηκε ως "το καλύτερο metal album της χρονιάς" πέρσι. Αυτό τα λέει όλα δεν νομίζεις;".

Οι Accept βρέθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα. Έχουν προγραμματίσει και άλλες εμφανίσεις στην Γερμανία, στον Καναδά, αλλά και μια μεγάλη περιοδεία στην Βόρεια Αμερική. Συνταξιδιώτες τους θα είναι οι Sabaton. Ολόκληρο το πρόγραμμα των συναυλιών της γερμανικής μπάντας μπορείτε να το βρείτε σε ΑΥΤΗ τη τοποθεσία.

No comments: