Thursday, February 17, 2011

Ακούστε σπάνια ηχογράφηση απο τον Jim Morrison!!

Το συγκεκριμένο καταγεγραμένο ντοκουμέντο είναι στην ουσία μια απαγγελία του Jim Morrison ενώς άτιτλου ποιήματος που μιλάει για τα δεινά των Αμερικάνων ιθαγενών του Λός Άλαμος,στο Νέο Μεξικό. Αυτή η απαγγελία θα αποτελέσει μέρος μιας κυκλοφορίας ενός album με τίτλο "Prayer Cycle 2". Αυτό το κομμάτι συγκατάλέχθηκε στην συλλογή, από τον συνθέτη Jonathan Elias, μεταξύ πολλών μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Sting, η Senead O' Connor ο ηθοποιός Robert Downey Jr. ακόμα και ο Serj Tankian και όλα αυτά προς όφελος της αντιπυρηνικής Οργάνωσης Global Zero. Η οργάνωση παλεύει για τον πυρηνικό αφοπλισμό.

Το album θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου από την Universe Records, αλλά μπορείτε να ακούσετε την συγκεκριμένη, σπάνια ηχογράφηση του Jim Morrison, να τον συνοδεύει ο συνθέτης Τζόναθαν Hλίας.

Την απαγγελία του Jim Morrison μπορείτε να την ακούσετε στο link απο το Rolling Stone.com

Όπως και στον πρώτο δίσκο ο συνθέτης κάλεσε μερικούς φίλους για να συμμετέχουν στο project. Και όπως λέγεται μάλλον έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη συνεργασία όλων των εποχών. Ο πρώτος δίσκος που είχε κάνει ο Τζόναθαν Ηλίας είχε το ίδιο όνομα με τον επερχόμενο. Λεγόταν "Prayer Cycle". Δεν υπήρχε σκοπός να γίνει ένα sequel του δίσκου από το 1999. Προοριζόταν να φέρει την ονομασία ''A Thousand Suns'', αλλά οι Linkin Park προλάβανε το όνομα.




Prayer Cycle 2: Path to Zero Tracklist:
01. Atomic Mother (featt. Sting, Trudie Styler, Rahat Fateh Ali Khan)
02. Trinity (feat. Jonathan Davis, Salif Keita, Hakim)
03. Deliverance (feat. Angelique Kidjo, Richard Bona, Yunghen Lhamo)
04. Devotion (feat. Jon Anderson, Richard Bona, Rahat Fateh Ali Khan, Dadawa)
05. Fallout (feat. Serji Tankian, Sinead O’Connor, Robert Downey, Jr., Jim Morrison)
06. Awakening (feat. the American Boys Choir)
07. Many Suns (featt. Alex Ebert, Joanne Shenandoah, Lilli Elias)

No comments: