Friday, February 11, 2011

Devin Townsend: Πώς να γράψεις τραγούδι με τίτλο Cheeseburger και να το ντύσεις με ορχήστρα

To νέο αναμενόμενο album του παραγωγικού καναδού, Devin Townsend λέγεται "Deconstruction". Είναι το δωδέκατο στουντιακό του άλμπουμ και το τρίτο από τα τέσσερα προγραμματισμένα της σειράς του Devin Townsend project.

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι το συγκεκριμένο θα είναι το πιο δυνατό και σκληρό από οποιοδήποτε άλλο δικό του. Ακόμα έχει πει ότι το ''Deconstruction'' θα έχει ως κεντρικό θέμα την εμμονή μερικών ανθρώπων για τη heavy metal. Και αυτή η άποψη έγινε απόφαση, να φτιαχτεί ο δίσκος, όταν μάλιστα οπαδοί τον πίεζαν κατά κάποιο τρόπο να κάνει ένα δίσκο με σκληρότερο ήχο. Σε μια συνέντευξη θα πει κάποια στιγμή: "Υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που έχουν την άποψη του 'Όχι, όχι, όχι,όχι, όχι! θέλουμε μόνο heavy μουσική, θέλουμε μόνο χαοτική μουσική, διαβολική, φρικτή, καταστρεπτική μουσική".

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορίσει το Μάρτιο του 2011, ταυτόχρονα με το τέταρτο και τελευταίο άλμπουμ της σειράς, "Ghost". Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2010 και τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2011. Το εξώφυλλο δεν έχει αποκαλύφθεί ακόμα αλλα ο ίδιος αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο youtube τίτλους κομματιών που δουλεύονται:

"Brownman", "Pandemic", "Planet Of The Apes", "Stand", "Sumeria", "Poltergeist", "Ho Krll".

Ένας καινούριος τίτλος που αποκαλύπτεται είναι το "Cheeseburger". Είναι ένας αστείος τίτλος και περίεργος αλλά αυτό που θα δείτε στο παρακάτω video (και αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι) μόνο αστείο δεν είναι. Μια σοβαρή δουλειά από ορχήστρα και μια χορωδία Όλα αυτά στην Πράγα, ο Townsend ήταν εκεί και η κάμερα τον κατέγραψε να παρακολουθεί τις ηχογραφήσεις των ορχηστρικών και των χορωδιακών κομματιών.

No comments: