Monday, February 21, 2011

Νέος ''Εφιάλτης'' από τον Alice Cooper

Το νέο του άλμπουμ ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό, ο Alice Cooper. To 25ο σε σειρά, θα τιτλοφορείται ως ''Welcome 2 My Nightmare'' και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αυτό θα αποτελεί το sequel του πρώτου του solo δίσκου ''Welcome To My Nightmare'' που είχε κυκλοφορήσει το 1975.

To concept του πρώτου άλμπουμ, εξιστορούσε τα ''κακά όνειρα'' ενός χαρακτήρα που ονομάζεται Steven. Εξηγώντας το sequel ο Alice Cooper είπε : ''30 χρόνια αργότερα στο ''Welcome 2 My Nightmare'', ο πρωταγωνιστής (Steven), έχει καινούριο εφιάλτη και αυτή την φορά είναι ακόμα χειρότερος από τον προηγούμενο.''

Τον ρόλο του παραγωγού, όπως και στο πρώτο μέρος, έχει αναλάβει ο Bob Ezrin.
''Είχα πολύ καιρό να δουλέψω με τον Ezrin. Μετά και την 35η επέτειο του πρώτου δίσκου, μου πρότεινε να γράψουμε ένα δεύτερο μέρος της ιστορίας και το θεώρησα ως μιά πολύ καλή ιδέα. Του είπα να το επιχειρήσουμε μαζί.''

Το νέο αυτό άλμπουμ δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά υπολογίζεται να βγεί μέσα στο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως στις 14 Μαρτίου, ο γνωστός shock rock τραγουδιστής, πρόκειται να εισαχθεί στο Rock And Roll Hall Of Fame, μαζί με άλλους θρύλους της ροκ όπως ο Neil Diamond και ο Tom Waits.

No comments: