Tuesday, January 11, 2011

Ανακοινώθηκε το tracklist για το ''The Unforgiving'' των Within Temptation

Tους τίτλους των  12 κομματιών που θα αποτελούν τo tracklist για το ''The Unforgiving'' έβγαλαν στη δημοσιότητα οι Within Temptation. To νέο αυτό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

''The Unforgiving'' Tracklist

1.     Why Not Me
2.     Shot In The Dark
3.     In The Middle Of The Night
4.     Faster
5.     Fire And Ice
6.     Iron
7.     Where Is The Edge
8.     Sinéad
9.     Lost
10.   Murder
11.   A Demon’s Fate
12.   Stairway To The Skies

No comments: