Wednesday, January 19, 2011

Το όνομα του νέου δίσκου και single ανακοίνωσαν οι Strokes

Νέες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το νέο τους άλμπουμ , ανακοίνωσαν οι Strokes μέσω του Rolling Stone. H νέα (τέταρτη κατά σειρά) δουλειά θα ονομάζεται ''Angles'' και θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου.

Το κομμάτι που πιθανόν να αποτελέσει το πρώτο single από εκείνη τη δουλειά τιτλοφορείται ως ''Under Cover Of Darkness'' .

Οι τίτλοι ορισμένων άλλων κομματιών που αποκαλύφθηκαν είναι : ''Taken For A Fool'', ''Life Is Simple'', ''Machu Picchu'', ''Radio Minor Madness'' και ''Call Me Back''.

Δίνοντας εξήγηση για τον τίτλο του νέου αυτού δίσκου, ο κιθαρίστας Albert Hammond JR είπε:
''Πρόκειται για το πως θα ηχεί αυτός ο δίσκος. Δημιουργήθηκε από 5 ανθρώπους.'' 

Επίσης πρόσθεσε ελπίζοντας, ότι δεν θα χρειαστούν άλλα πέντε χρόνια μέχρι το συγκρότημα να κυκλοφορήσει τη νέα του προσπάθεια. ''Θα θέλαμε να κυκλοφορήσουμε νέες δουλειές γρηγορότερα'' είπε.

Την ίδια προσδοκία εξέφρασε και ο έτερος κιθαρίστας Nick Valensi, λέγοντας : ''Δεν θέλω να κάνω ένα άλμπουμ κάθε 5 χρόνια. Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι σε αυτή την μπάντα και θέλω να κάνω καριέρα μέσα από αυτή.'' 

Ο νέος αυτός δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Albert Hammond JR και η παραγωγή αποτελεί έργο όλων των μελών των Strokes. Εξαίρεση αποτελεί το ''Life Is Simple'', κομμάτι το οποίο έγινε με τη συμβολή του Joe Chiccarelli ως παραγωγός, προτού αποφασίσουν να αναλάβουν από μόνοι τους αυτό το ρόλο.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο άλμπουμ των Strokes ονομάζεται ''First Impressions Of Earth'' και κυκλοφόρησε το 2006

No comments: