Thursday, January 20, 2011

Όχι στους Led Zeppelin για δίσκο και συνεργασία είπε ο Steven Tyler

Το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Robert Plant στους Led Zeppelin, απέριψε ο frontman των Aerosmith , Steven Tyler. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Tyler πήγε σε μια audition μαζί με τους Jimmy Page, John Paul Jones και Jason Bonham αλλά σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Joe Perry (κιθαρίστας στους Aerosmith), απέρριψε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας.

Μιλώντας ο ίδιος στην εκπομπή του γνωστού αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού Howard Stern, του αποκάλυψε πως ο Page του πρότεινε να κάνουν μαζί ένα άλμπουμ, αλλά του απάντησε αρνητικά.

''Με ρώτησε (ο Page) αν θα ήθελα να κάνουμε μαζί ένα νέο άλμπουμ και του απάντησα όχι. Είμαι στους Aerosmith. O Page βρίσκεται στην μεγαλύτερη μπάντα του κόσμου και εγώ βρίσκομαι επίσης σε συγκρότημα ανάλογο. Είμαι πιστός στους Aerosmith και μου αρέσει αυτό.''

Ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά και οι Aerosmith υποτίθεται πως θα δημιουργήσουν το νέο τους δίσκο μέσα σε αυτή τη χρονιά, τα λεγόμενα του Tyler πως έχει να μιλήσει με τον Perry από τότε που ο τελευταίος αποδοκίμασε την απόφαση του να μπει στη κριτική επιτροπή του American Idol, φέρνει ως επακόλουθο κάποιες αμφιβολίες αν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί.

No comments: