Wednesday, January 12, 2011

Corey Taylor : ''Στις τουαλέτες ενός sex-shop γράφτηκαν οι στίχοι για το πρώτο άλμπουμ των Slipknot''

Το ασυνήθιστο του μέρους όπου γράφτηκαν οι στίχοι για το πρώτο άλμπουμ των Slipknot, μοιράστηκε μέσω της αγγλικής εφημερίδας The Guardian, ο  frontman του συγκροτήματος Corey Taylor.

''Οι στίχοι για το πρώτο album των Slipknot, γράφτηκαν στις τουαλέτες του sex-shop , όπου και δούλευα εκείνη την εποχή. Κουβαλούσα πάντοτε ένα στυλό και ένα σημειωματάριο και όποτε πήγαινα στην τουαλέτα πάντοτε κατόρθωνα να γράψω κάτι καλό.''

Επίσης αποκάλυψε πως το τραγούδι που του φαίνεται ως το πιο δύσκολο να το αποδώσει στη σκηνή είναι το ''Snuff'', από το ''All Hope Is Gone'' (2008). Ο λόγος; Tου θυμίζει τον μπασίστα του συγκροτήματος Paul Gray, που απεβίωσε τον περασμενο Μάιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ένα ξενοδοχείο στην Iowa.

''Αυτό το κομμάτι με κάνει να τον πεθυμώ. Αν και είχε γραφτεί πολύ νωρίτερα από το θάνατο του, η μελαγχολία του, μου κατασπαράζει την καρδιά. Πάντως εξακολουθώ να το παίζω στα ακουστικά μου set.''

Για το ερχόμενο καλοκαίρι , οι Slipknot έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους για το Αγγλικό Sonisphere. Μένει να δούμε στο προσεχές μέλλον αν θα ξαναεπισκεφθούν και τα μέρη μας.

No comments: