Wednesday, January 19, 2011

Arch Enemy: Ο τίτλος του νέου album


Οι Arch Enemy αποκάλυψαν χθες, από την επίσημη ιστοσελίδα τους πως βρίσκονται κλεισμένοι στα Sweet Spot Studios, νότια της Σουηδίας και ηχογραφούν το καινούριο τους album. Η διαδικασία του μιξαρίσματος έχει τελειώσει και έγινε από τον Rickard Bangtsson ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Arch Enemy στην παραγωγή για το άλμπουμ του 2005, "Doomsday Machine".





Λίγο πριν από την έναρξη των ηχογραφήσεων η μπάντα από την Σουηδία έδωσε μια συνέντευξη στο Βρετανικό Bonkers Entertainment, κατά τη διάρκεια συναυλιών τους στο HMV Forum στις 27 Νοεμβρίου, 2010. Αυτή η εμφάνιση θα ήταν και η τελευταία τους σε μια σειρά από περιοδείες τριών χρόνων για τα άλμπουμ "Rise of the Tyrant" και "The Root of All Evil". Σε αυτή την συνέντευξη τα μέλη του συγκροτήματος αποκάλυψαν τον τίτλο του επερχόμενου δίσκου τους: "Khaos Legions".



video απο την συνέντευξη

Οι Arch Enemy ανακοίνωσαν ημερομηνίες και χώρες για τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη το καλοκαίρι που έρχεται. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν την λίστα, βρίσκεται όμως η Κύπρος. Οι Σουηδοί θα εμφανιστούν στις 30 Ιουλίου, στο φεστιβάλ MetaLmorphosis στην Λευκωσία της Κύπρου.

No comments: